„Sănătatea mintală pentru toți: dezvoltăm reziliența și servicii de calitate”

Published: 11.11.2022
24 - 
08:30
Complexul Sociocultural Universitar (regiunea Mălina Mică, str. Nicolae Testemițanu, 25)
Free

Catedra de sănătate mintală, psihologie medicală și psihoterapie a Universității de Stat de Medicină și Farmacie „Nicolae Testemițanu” din Republica Moldova organizează conferința internațională cu genericul Sănătatea mintală pentru toți: dezvoltăm reziliența și servicii de calitate. Evenimentul este organizat în colaborare cu Societatea Psihiatrilor, Narcologilor, Psihoterapeuților și Psihologilor Clinicieni din Republica Moldova.

Manifestarea științifică se va desfășura în perioada 24-26 noiembrie 2022, în format mixt, cu începere de la ora 08:30, în incinta Complexului Sociocultural Universitar (regiunea Mălina Mică, str. Nicolae Testemițanu, 25).

Programul va include sesiuni plenare și simpozioane în cadrul cărora vor participa peste 30 de speakeri naționali și internaționali din România, SUA, Germania, Israel, Ungaria, Olanda, Ucraina, India, Bulgaria, Elveția, Belgia, Marea Britanie ș.a.

Conferința este destinată psihiatrilor, medicilor rezidenți, psihoterapeuților, narcologilor, medicilor de familie și generaliștilor, psihologilor clinicieni, cercetătorilor, managerilor și autorităților competente în elaborarea politicilor. 

În cadrul evenimentului științific vor fi abordate subiecte precum: intervențiile de sănătate mintală în situații de criză, servicii și activități bazate pe recuperare și multidisciplinaritate, psihiatria la toate etapele de vârstă, psihofarmacologia, intervenții psihoterapeutice, adictologie ș.a.

Mai multe informații vedeți în Program.

Add to Calendar 2022-11-24 06:30:00 2022-11-24 06:30:00 „Sănătatea mintală pentru toți: dezvoltăm reziliența și servicii de calitate” Description USMF example@mail.com Europe/Chisinau public
usmf
universitate

Preluarea informației de pe site-ul USMF „Nicolae Testemițanu” poate fi efectuată doar cu indicarea obligatorie a sursei și a linkului direct accesat pe www.usmf.md.

SOCIAL MEDIA

Comentarii