„DeepTech GigaHack”, ediția a doua

Published: 11.07.2024
27 - 
9:00
Institutului Naţional de Inovaţii în Securitatea Cibernetică „Cybercor”, bd. Ștefan cel Mare și Sfânt, 168
înregistrare prealabilă

La Chișinău va avea loc cea de-a  doua ediție a DeepTech GigaHack – cel mai mare hackathon din Moldova. Evenimentul va avea loc în perioada 27-29 septembrie 024, în incinta Institutului Naţional de Inovaţii în Securitatea Cibernetică „Cybercor”, Universitatea Tehnică a Moldovei (bd. Ștefan cel Mare și Sfânt, 168). 

Deeptech GigaHack 2024 prezintă o platformă extraordinară pentru profesioniștii IT, cercetători, entuziaști de tehnologie, startup-uri, dezvoltatori de afaceri și alți experți în domeniile Deep Tech pentru a experimenta, colabora și inova.

Timp de 3 zile, participanții vor avea posibilitatea de a lucra în echipă la diverse sarcini tehnice atribuite de organizatori sau alese individual. Ei vor descoperi și experimenta cele mai recente tehnologii, instrumente și tehnici pentru a crea soluții inovatoare în AI, Big Data, securitate cibernetică, energie, IoT, machine learning.

Evenimentul este destinat studenților, cercetătorilor, specialiștilor în tehnologii informaționale, managerilor de proiecte și de produse, medicilor ș.a.

Doritorii de a participa la eveniment se pot înregistra pe: https://gigahack.md/.

Deeptech GigaHack 2024 este organizat de „Technovator”, o organizație non-profit axată pe impulsionarea tehnologiilor și inovației.

Add to Calendar 2024-09-27 06:00:00 2024-09-27 06:00:00 „DeepTech GigaHack”, ediția a doua Description USMF example@mail.com Europe/Chisinau public
usmf
DeepTech GigaHack
Hackathon
cercetare

Preluarea informației de pe site-ul USMF „Nicolae Testemițanu” poate fi efectuată doar cu indicarea obligatorie a sursei și a linkului direct accesat pe www.usmf.md.

SOCIAL MEDIA

Comentarii