Târgul organizațiilor în domeniul sănătății mintale

Published: 24.10.2024
11:00
Grădina Publică „Alunelul” (str. Calea Ieşilor, 11/2, mun. Chișinău)
intrare liberă

sănătate mintalăCatedra de sănătate mintală, psihologie medicală și psihoterapie a Universității de Stat de Medicină și Farmacie „Nicolae Testemițanu” organizează un târg cu participarea organizațiilor și instituțiilor publice din Republica Moldova ce activează în domeniul sănătății mintale. La eveniment vor participa zece organizații din sectorul societății civile și instituții publice, care își vor promova mesajele pozitive legate de sănătatea mintală. 

Evenimentul se va desfășura sâmbătă, 26 octombrie 2024, în Grădina Publică „Alunelul” (str. Calea Ieşilor, 11/2, mun. Chișinău), între orele 11:00-15:00. Invitată de onoare la târg este Ministra Sănătății a Republicii Moldova Ala Nemerenco.

Manifestarea, finanțată de proiectul moldo-elvețian MENSANA, va avea loc sub egida Biroului Organizației Mondiale a Sănătății în Moldova și a Ministerului Sănătății în contextul Zilei mondiale a sănătății mintale

În total, la eveniment vor participa cca 200 de persoane. 

Add to Calendar 2024-10-26 08:00:00 2024-10-26 08:00:00 Târgul organizațiilor în domeniul sănătății mintale Description USMF example@mail.com Europe/Chisinau public
usmf
universitate
Catedra de sănătate mintală, psihologie medicală și psihoterapie

Preluarea informației de pe site-ul USMF „Nicolae Testemițanu” poate fi efectuată doar cu indicarea obligatorie a sursei și a linkului direct accesat pe www.usmf.md.

SOCIAL MEDIA

Comentarii