Decizia Consiliului pentru dezvoltare strategică instituțională cu privire la alegerile rectorului

Decizia Consiliului pentru dezvoltare strategică instituțională cu privire la alegerile rectorului

Published: 02.10.2019

Ca rezultat al audierii Raportului Comisiei tehnice de organizare a alegerilor rectorului USMF „Nicolae Testemiţanu”, prezentat de către președintele Comisiei, Eugen Tcaciuc, şi verificării Procesului-verbal privind rezultatele numărării voturilor din 2 octombrie 2019, și ținând cont de participarea la vot a 876 de electori din numărul total de 957 de alegători incluşi în Lista electorală, ceea ce constituie mai mult de 2/3 din numărul total al electorilor, Consiliul pentru dezvoltare strategică instituţională al Universităţii de Stat de Medicină și Farmacie „Nicolae Testemiţanu” din Republica Moldova a decis:

1. Procesul electoral de alegere a rectorului Universităţii de Stat de Medicină şi Farmacie „Nicolae Testemiţanu” din Republica Moldova, desfăşurat la 02 octombrie 2019, se consideră valid.

 2. Se ia act de:

2.1. Raportul Comisiei tehnice de organizare a alegerilor rectorului USMF „Nicolae Testemiţanu”.

2.2. Procesul-verbal privind rezultatele numărării voturilor din 02 octombrie 2019, semnat de către toţi membrii Comisiei tehnice de organizare a alegerilor rectorului USMF „Nicolae Testemiţanu”.

3. Se constată alegerea rectorului USMF „Nicolae Testemiţanu” ca rezultat al primului tur de scrutin, desfăşurat la 2 octombrie 2019.

4. Se declară ales în calitate de rector al USMF „Nicolae Testemiţanu” dl Emil Ceban, pentru care au votat 541 de electori din numărul total al alegătorilor, ceea ce constituie 61,76% din numărul participanţilor la vot.

5. Preşedintele CDSI va comunica Ministerului Sănătăţii, Muncii şi Protecţiei Sociale rezultatul alegerii dlui Emil Ceban în calitate de rector al USMF „Nicolae Testemiţanu” şi va transmite fondatorului următoarele acte:

a) Decizia CDSI de constatare a rezultatelor procesului de alegere a rectorului USMF „Nicolae Testemiţanu”;

b) Procesul-verbal privind rezultatele numărării voturilor din 02 octombrie 2019;

c) Dosarul dlui Emil Ceban, care a fost ales, de către comunitatea universitară cu drept de vot, în calitate de rector al USMF „Nicolae Testemiţanu”.

alegeri
alegeri
alegeri
alegeri
alegeri
alegeri
alegeri
alegeri
USMF
rector ales
alegerea rectorului
electorat academic
alegeri rector USMF
rezultatele alegerilor

Preluarea informației de pe site-ul USMF „Nicolae Testemițanu” poate fi efectuată doar cu indicarea obligatorie a sursei și a linkului direct accesat pe www.usmf.md.

SOCIAL MEDIA

Comentarii