Admitere doctorat 2021

Concursul de admitere la studii de doctorat 2021

Published: 22.10.2021

admitere doctoratȘcoala Doctorală în domeniul Științe Medicale (ȘDȘM) anunţă concurs de admitere la studii superioare de doctorat, ciclul III, pentru anul de studii 2021-2022. Concursul se organizează simultan pentru locurile cu finanţare de la bugetul de stat şi pentru cele cu taxă de studii, în total fiind alocate 67 de locuri finanţate de stat. Perioada de depunere a actelor este 25 octombrie-5 noiembrie 2021.

Procesul de admitere are loc în bază de concurs, în condiţii de transparenţă, conform prevederilor Regulamentului privind organizarea studiilor superioare de doctorat, ciclul III (aprobat prin Hotărârea Guvernului Republicii Moldova nr. 1007 din 10.12.2014) și Hotărârii  guvernului nr. 816 din 11 noiembrie 2015 Cu privire la acordarea dreptului de organizare a studiilor superioare de doctorat instituţiilor de învăţământ superior, consorţiilor, parteneriatelor naţionale şi internaţionale.

ȘDȘM este parte a Consorțiului Universității de Stat de Medicină şi Farmacie „Nicolae Testemiţanu” cu instituțiile organizatoare de studii de doctorat: Agenția Națională de Sănătate Publică, Institutul de Cardiologie, Institutul de Oncologie, Institutul de Neurologie şi Neurochirurgie, Institutul de Ftiziopneumologie „Chiril Draganiuc”, Institutul Mamei şi Copilului, Spitalul Clinic Republican, Institutul de Fiziologie și Sanocreatologie și Institutul de Medicină Urgentă.

Concursul este organizat în conformitate cu Hotărârea guvernului nr. 259 din 13 octombrie 2021 Cu privire la aprobarea Planului de admitere la studiile superioare de doctorat, ciclul III, cu finanţare de la bugetul de stat pentru anul academic 2021-2022 și Ordinul Ministrului Educației nr. 1408 din 20 octombrie 2021.

Candidaţii la concurs vor depune actele personal, la Comisia de admitere, în incinta Şcolii doctorale din cadrul Universităţii de Stat de Medicină şi Farmacie „Nicolae Testemiţanu”, pe adresa bd. Ştefan cel Mare şi Sfânt 165, et.2, bir. 225. 

Rezultatele finale vor fi făcute publice în data de 10 noiembrie curent.

Pentru informații suplimentare telefonați: (022) 205 142 sau scrieți pe adresa de e-mail: phdschool@usmf.md

Mai multe detalii găsiți pe: https://doctorat.usmf.md/ro/informatii-pentru-candidati și pe: https://doctorat.usmf.md/ro/admitere-la-doctorat-ciclul-iii

admitere doctorat
usmf
admitere
doctorat
studii de doctorat
Școala Doctorală în domeniul Științe Medicale
concurs de admitere
depunerea actelor

Preluarea informației de pe site-ul USMF „Nicolae Testemițanu” poate fi efectuată doar cu indicarea obligatorie a sursei și a linkului direct accesat pe www.usmf.md.

SOCIAL MEDIA

Comentarii