Împreună oprim pandemia: fii vocea comunității tale!: campanie de comunicare

Transmisiune live: campanie de comunicare „Împreună oprim pandemia: fii vocea comunității tale!”

Published: 28.01.2022

 

campanie de comunicare imunizareLa Universitatea de Stat de Medicină și Farmacie „Nicolae Testemițanu” din Republica Moldova se desfășoară o nouă conferință de presă în contextul campaniei de comunicare cu genericul „Împreună oprim pandemia: fii vocea comunității tale!”.

Evenimentul are loc astăzi, 28 ianuarie, cu începere de la ora 11:00, în format on-line, pe platforma Google Meet. Link pentru conectare: meet.google.com/fcg-qfyv-gtg

La eveniment participă profesorul universitar Ninel Revenco, Departamentul Pediatrie, președintele Comitetului Național Consultativ de Experți în domeniul Imunizării; conferențiarul universitar Angela Paraschiv, Disciplina de epidemiologie, Departamentul Medicină Preventivă și Laura Țurcan, medic-epidemiolog la Agenția Națională de Sănătate Publică. 

Experții în sănătate vor aborda subiecte ce țin de evenimentele postvaccinare COVID-19, afirmații despre vaccin COVID-19 și activitatea medicului pediatru în condiții de pandemie.

Campania are drept scop informarea publicului larg despre importanța și beneficiile vaccinării, inclusiv a imunizării copiilor și adolescenților împotriva infecției COVID-19 cu vaccinul care a salvat milioane de vieți în întreaga lume. 

Acțiunea este organizată de către Comitetul Național Consultativ de Experți în domeniul Imunizării în parteneriat cu Ministerul Sănătății, ANSP, Organizația Mondială a Sănătății, USMF „Nicolae Testemițanu”, Societatea de Pediatrie din Republica Moldova și se desfășoară la nivel național, în perioada decembrie 2021 - mai 2022.

Împreună oprim pandemia: fii vocea comunității tale!: campanie de comunicare
usmf
conferință de presă
campanie
vaccinare
COVID
Împreună oprim pandemia
pandemie

Preluarea informației de pe site-ul USMF „Nicolae Testemițanu” poate fi efectuată doar cu indicarea obligatorie a sursei și a linkului direct accesat pe www.usmf.md.

SOCIAL MEDIA

Comentarii