Școala de Vară de Otorinolaringologie 2022

Published: 21.07.2022
13:00
on-line
înregistrare prealabilă

 

Catedra de otorinolaringologie din cadrul Universității de Stat de Medicină și Farmacie „Nicolae Testemițanu” în comun cu Asociația Științifico-Practică a Medicilor Otorinolaringologi din Republica Moldova organizează Școala de Vară de Otorinolaringologie, ediția 2022, cu genericul „Împreună pentru un act educațional de calitate”. 

Întrunirea este destinată studenților, medicilor rezidenți și specialiștilor de profil ORL, precum și medicilor de familie și medicilor pediatri.

Evenimentul se va desfășura on-line, între orele 13:00 și 18:00, pe platforma Google Meet, participanții urmând să acceseze, în data de 25 iulie, următorul link:  meet.google.com/aev-mdft-fng

La  forum vor fi abordate următoarele subiecte: rolul screeningului audiologic în problema surdității la copii; papilomatoza laringiană: abordare contemporană; utilizarea laserului în rinochirurgie: siguranță și beneficii; analiza imunologică a pacienților cu schwanom vestibular; omicron – noi provocări și perspective ș.a.

Invitat de onoare al Școlii de Vară de Otorinolaringologie este profesorul emerit Dan Mârțu de la Universitatea de Medicină și Farmacie „Grigore T. Popa” din Iași (România), deținător al titlului doctor honoris causa al USMF „Nicolae Testemiţanu”.

Mai multe detalii vedeți în Program.

Add to Calendar 2022-07-25 10:00:00 2022-07-25 10:00:00 Școala de Vară de Otorinolaringologie 2022 Description USMF example@mail.com Europe/Chisinau public
usmf
scoală de vară
Otorinolaringologie
online
Catedra de Otorinolaringologie
doctor honoris causa
Dan Mârțu

Preluarea informației de pe site-ul USMF „Nicolae Testemițanu” poate fi efectuată doar cu indicarea obligatorie a sursei și a linkului direct accesat pe www.usmf.md.

SOCIAL MEDIA

Comentarii