La mulți ani, Chișinău!

La mulți ani, Chișinău!

Published: 11.10.2024

 

La mulți ani, Chișinău!Stimați membri ai comunității universitare, locuitori și oaspeți ai capitalei, 

Hramul oraşului Chişinău este un bun prilej pentru a ne reconecta la valorile naționale și de a celebra spiritul autentic al capitalei. Este o sărbătoare importantă pentru noi, locuitorii orașului, dar și pentru întreaga țară, devenind o frumoasă tradiție a capitalei noastre ospitaliere, care are mereu ușile deschise pentru toți tinerii și vizitatorii, care vin să guste din bogăția și diversitatea culturală.

În această zi, vă îndemnăm să ne consolidăm eforturile pentru dezvoltarea Chișinăului, să sporim sentimentul de apartenență la comunitate, să ne bucurăm de capitala noastră, care sperăm să devină una europeană, de oamenii care-i dau culoare și viață, să respectăm drepturile și libertățile fiecăruia, să contribuim la promovarea oraşului nostru drag – să-l facem mai frumos și mai atractiv.

Fie ca acest oraș minunat să prospere și să ocupe un loc special în inima fiecăruia, iar în casele dumneavoastră să domnească mereu pacea, bunăstarea și armonia! 

La mulți ani, Chișinău!

La mulți ani, Chișinău!
usmf
universitate
felicitare
La mulți ani, Chișinău!

Preluarea informației de pe site-ul USMF „Nicolae Testemițanu” poate fi efectuată doar cu indicarea obligatorie a sursei și a linkului direct accesat pe www.usmf.md.

SOCIAL MEDIA

Comentarii