”Dăruiește pentru viață”

Publicat: 17.04.2014

DaruiesteViataÎn contextul Zilei Mondiale a Sănătății, Serviciul comunicare şi relaţii publice a USMF “Nicolae Testemiţanu” organizează o campanie de ajutorare a unei mame cu trei copii minori, care, acum 3 ani, a fost diagnosticată cu cancer la sân.

 

Familia locuiește în Chişinău, într-o cameră de cămin de 12 m2, iar unica lor sursă de venit este pensia de invaliditate a mamei. Chiar dacă duc lipsă de multe lucruri, Claudia şi cei trei copii ai săi de 7, 11 şi 13 ani nu-şi doresc nimic mai mult, decât ca ea să se facă bine pentru a-i putea creşte şi educa în continuare. Până acum, Claudia a fost supusă mai multor tratamente şi chimioterapii, însă efectele acestora, deocamdată, întârzie să apară.

 

Facem un apel de solidarizare către comunitatea universitară de a contribui cu orice donație (bani, jucării, cărți, haine, încălţăminte, produse alimentare).

 

Donațiile pot fi făcute până în data de 17 aprilie, la Serviciul comunicare și relații publice, USMF ”Nicolae Testemițanu”, bd. Ștefan cel Mare și Sfânt, 165, et. 2, bir. 218, sau în boxa de la intrare în blocul didactic central.

 

Donațiile vor fi transmise familiei vineri,  18 aprilie curent.

 

În ajunul Sfintelor Sărbători de Paşte - Dăruiește pentru viață!

 

 

”Dăruiește pentru viață”

Preluarea informației de pe site-ul USMF „Nicolae Testemițanu” poate fi efectuată doar cu indicarea obligatorie a sursei și a linkului direct accesat pe www.usmf.md.

SOCIAL MEDIA

Comentarii