Gala Studenților Laureați USMF “Nicolae Testemiţanu”

Publicat: 20.12.2014

DSC_2036

Emoții și bucurii, show de lumini și muzică bună – de toate au avut parte studenții de la Universitatea de Stat de Medicină și Farmacie ”Nicolae Testemițanu”, care au participat joi, 18 decembrie, la Gala Studenților Laureați, eveniment care vine să desemneze cei mai buni și mai activi studenți și rezidenți.

 

Pentru o seară, Complexul sportiv universitar de la Mălina Mică a devenit de nerecunoscut, fiind transformat într-o scenă elegantă, unde domnea buna dispoziție și spiritul sărbătorilor de iarnă. Cetele de colindători și urători, dar și glumele studenților au făcut deliciul serii.  

 

Rectorul Ion Ababii a ținut să evidențieze că studenții prezenţi la Gală sunt cei mai buni dintre cei mai buni ai Universităţii şi de aceea se mizează mult pe cutezanţa, perseverenţa, creativitatea şi inteligenţa acestora. “Sunteţi potenţialul intelectual al naţiunii de mâine, iar de poziţia Dumneavoastră civică şi acţiunile pe care le veţi întreprinde depinde viitorul Alma Mater, al sistemului naţional de sănătate şi viitorul acestei ţări.  Fiţi un exemplu pentru tinerii ce studiază la Universitatea noastră”, a spus rectorul Ion Ababii.

 

Pentru realizările din acest an au fost premiați câte trei studenți pentru fiecare dintre cele 7 categorii. Astfel, cei mai buni studenţii au fost menționați la următoarele categorii:

Studii – Irina Bulubaş, Facultatea de Medicină nr. 1; Angela Luca, Facultatea de Farmacie;   Mihaela Carauş, Facultatea de Medicină nr. 1; Ana Luca, Facultatea de Stomatologie;

Ştiinţe – Adriana Baranov, Facultatea de Medicina nr. 1; Serghei Covanţev, Facultatea de Medicina nr. 1;

Sport – Sorin Verdeş, Facultatea de Medicină nr. 1, Doina Mafteuţă; Sănătate publică, Andrei Cojocari, Facultatea de Medicină nr. 1;

Abilităţi organizatorice - Eugen Iuhtimovschi, Facultatea de Stomatologie; Dumitru Chelban, Facultatea de Medicină nr. 1; Genem Mustafa, Facultatea de Medicină nr. 2;

Cultură – Echipa 7Up, Facultatea de Stomatologie; Victor Granaci, Facultatea de Medicină nr. 1; Valeria Ţurcan, Facultatea de Medicina nr. 1;

Studenţi internaţionali – Gil Beeri; Barbara Jowana; Mriat Eyad, Facultatea de Medicină nr. 2;

Voluntariat – Irina Siriţanu, Facultatea de Medicină nr. 1; Olga Iurcişin, Facultatea de Farmacie; Victoria Purici, Facultatea de Stomatologie.

 

Centrul de transfuzie a sângelui a oferit un premiu special – Cel mai fidel Donator de sânge, Mirelei Pânzari, rezidentă în anul I, care are 22 de donări de sânge la activ.

 

În cadrul  festivităţii au fost desemnaţi și învingătorii concursului Premiul USMF Nicolae Testemițanu pentru jurnaliști, 2014, organizat  în acest an, în premieră, de Serviciul comunicare și relații publice. Vezi detalii pe: http://usmf.md/news/invingatorii-concursului-premiul-usmf-nicolae-testemitanu-pentru-jurnalisti/.

 

Premianții s-au declarat mândri că-și fac studiile la USMF ”Nicolae Testemițanu” și au adus mulțumiri administrației Universității, profesorilor, dar și Asociației Studenților și Rezidenților în Medicină, care a reușit să organizeze evenimentul la cel mai înalt nivel.

 

[nggallery id=197]



Gala Studenților Laureați USMF “Nicolae Testemiţanu”

Preluarea informației de pe site-ul USMF „Nicolae Testemițanu” poate fi efectuată doar cu indicarea obligatorie a sursei și a linkului direct accesat pe www.usmf.md.

SOCIAL MEDIA

Comentarii