Orizont 2020 - Zi de informare

Publicat: 07.05.2015

horizon2020

În data de 5 mai curent, în incinta Universității de Stat de Medicină și Farmacie "Nicolae Testemițanu" s-a desfășurat Ziua de informare cu privire la Programul ORIZONT 2020 pentru cercetătorii din domeniul Sănătate, Schimbări demografice şi Bunăstare, care a adunat mai mulți reprezentanți din mediul științific.

La întrunire, membrii Rețelei Punctelor Naționale de Contact au prezentat informaţii generale privind Programul și apelurile deschise pentru anul 2015, precum și posibilitățile de căutare a partenerilor. Domeniile de interes  au fost siguranța alimentelor și biotehnologie, sănătate, schimbări demografice şi bunăstare.

 

Menționăm că Rețeaua Punctelor Naționale de Contact oferă asistență în procesul de depunere a propunerilor de proiecte la H2020, atât instituțiilor publice cât și celor private.

 

ORIZONT 2020 este cel mai important program al Uniunii Europene pentru cercetare inovare, având o finanțare de cca 80 de miliarde de euro pentru o perioadă de 7 ani (2014-2020).

 

Pentru mai multe detalii, accesați: http://www.h2020.md/en

 

[nggallery id=243]

Orizont 2020 - Zi de informare

Preluarea informației de pe site-ul USMF „Nicolae Testemițanu” poate fi efectuată doar cu indicarea obligatorie a sursei și a linkului direct accesat pe www.usmf.md.

SOCIAL MEDIA

Comentarii