Participă la concursul Burse de Merit 2015!

Publicat: 19.11.2015

Burse de merit 2015Centrul de Informații Universitare a anunțat concursul Burse de Merit 2015 – pentru cei mai buni studenți ai țării, ajuns la cea de-a XX-a ediție, jubiliară.

 

Programul oferă 50 de burse a câte 12 mii de lei, în bază de concurs, după cum urmează: până la 35 de burse – pentru studenții de la ultimul an de studii (licență); până la 15 burse – pentru masteranzii de la primul an de studii (masterat).

 

Data limită de depunere a dosarelor: 16 Decembrie 2015

Concursul este organizat sub egida Consiliului Rectorilor din Republica Moldova (CRRM), cu suportul financiar al BC Moldova Agroindbank SA și al companiei Orange Moldova, și își propune să reafirme prestigiul studiilor superioare de calitate în Moldova și să stimuleze studenții pentru performanțe academice și participare activă în cercetări și activități extracurriculare.

 

Burse de Merit a fost lansat în anul 1996 la inițiativa Fundației Soros-Moldova pentru a încuraja performanțele academice, știintifice și extracurriculare ale studenților din Moldova. Pentru mai multe detalii accesați: http://www.eac.md/ro/scholarships/soros/merit/index.html sau vizualizați Comunicatul de presă.

 

Participă la concursul Burse de Merit 2015!

Preluarea informației de pe site-ul USMF „Nicolae Testemițanu” poate fi efectuată doar cu indicarea obligatorie a sursei și a linkului direct accesat pe www.usmf.md.

SOCIAL MEDIA

Comentarii