Şapte medicinişti au fost desemnaţi cu Burse de Merit

Publicat: 02.05.2018

IMG-78d8197c6eaa1826b53bb619ea0bf1b1-VŞapte tineri ai Universităţii de Stat de Medicină și Farmacie „Nicolae Testemițanu” din Republica Moldova au primit Burse de Merit, în valoare de câte 12 000 de lei fiecare. Aceştia sunt mediciniştii Natalia Olaru, Ana Diaconu, Valeria Grigoriev, Sergiu Moraru, Dorin Spânu, Zinovia Vacula-Furtună, Maria Vasilieva şi se numără printre cei 50 de finaliști de la 10 universități din țară.

Concursul Burse de Merit este organizat de Centrul de Informații Universitare, într-un parteneriat public-privat, şi are drept scop reafirmarea prestigiului studiilor superioare de calitate în Republica Moldova și stimularea celor mai buni studenți spre excelenţă academică, precum şi spre participare activă la cercetări şi activităţi extracurriculare. La această ediție a concursului au participat 215 studenți de la 21 de instituții de învățământ superior din Republica Moldova, dintre care 15 mediciniști de la USMF „Nicolae Testemițanu”.

Pe parcursul celor 22 de ediții anuale ale programului, peste 5500 de studenți ai universităților din ţara noastră s-au înscris în concurs, dintre care 1450 au ajuns finaliști și au beneficiat de Burse de Merit.

Aducem sincere felicitări studenţilor noştri, urându-le mari succese și noi performanțe în continuare. Comunitatea universitară exprimă sentimente de mândrie și îndeamnă tinerii să le urmeze exemplul.

Şapte medicinişti au fost desemnaţi cu Burse de Merit
burse de merit
medicinişti
parteneriat public privat

Preluarea informației de pe site-ul USMF „Nicolae Testemițanu” poate fi efectuată doar cu indicarea obligatorie a sursei și a linkului direct accesat pe www.usmf.md.

SOCIAL MEDIA

Comentarii