UNIVERSITATEA DE STAT DE MEDICINA SI FARMACIE "NICOLAE TESTIMITEANU" din R.MOLDOVA

 
 

Zilele Universității, 18-21 octombrie

marţi, 18 octombrie 2016

LaMultiAniRector

 

În perioada 18-21 octombrie, Universitatea de Stat de Medicină şi Farmacie „Nicolae Testemiţanu” va marca Zilele Universității, iar cu acest prilej se vor desfășura mai multe activități științifice, culturale și sportive.

 

În data de 18 octombrie va fi organizat un simpozion dedicat actualităților din cardiologie, iar în cea de-a doua zi – un workshop privind transferul de cunoștințe și practica reabilitării în Republica Moldova. Tot în data de 19 octombrie vor fi dezvelite plăcile comemorative în memoria regretaților profesori Eugen Gladun și Petru Stratulat la Institutul Mamei și Copilului, str. Burebista, 93.  

 

În data de 20 octombrie, cu începere de la ora 08:30, cadrele profesoral-didactice, studenții, rezidenții și doctoranzii vor participa la Conferința științifică anuală, structurată pe secțiuni. Totodată, vor fi organizate expoziții de postere ce vor conține rezultatele științifice ale cercetărilor prezentate. Începând cu ora 14:30 va fi dat startul competițiilor sportive la cele două complexuri sportive universitare, iar între timp se vor desfășura și activitățile socio-culturale.

 

Zilele Universității se vor încheia cu o ședință în plen, care va începe la ora 14:30, în Sala Senatului. 

 

 

Vedeți aici Programul Zilele Universităţii de Stat de Medicină şi Farmacie Nicolae Testemiţanu,

 

Programul manifestărilor sportive pentru angajați

 

Campionatul Campusului studențesc consacrate Zilelor Universității

 

FELICITĂRI DIN PARTEA PARTENERILOR:

 

unnamed

 


Comentarii