UNIVERSITATEA DE STAT DE MEDICINA SI FARMACIE "NICOLAE TESTIMITEANU" din R.MOLDOVA

 
 

Proiectul „Mass-media pentru tineri”

miercuri, 3 mai 2017

img proiect 3.0-01Consiliul Național al Organizațiilor Studențești din Moldova a lansat proiectul Mass-media pentru tineri, inițiat cu sprijinul financiar al Ministerului Tineretului și Sportului al Republicii Moldova. Scopul proiectului este de a spori gradul de comunicare și informare a studenților prin intermediul Radio Studentus, un post de radio creat de tineri pentru tineri, și portalul www.studentus.md care reflectă teme de interes pentru tinerii din Moldova.

 

În acest sens, a fost inițiat un sondaj de opinie, care va identifica interesele și problemele tinerilor. Dacă doriţi să vă expuneți părerea, puteți completa formularul accesând link-ul: sondaj de opinie, fiindcă Păreara ta Contează.

 

Pentru a asigura o mai bună comunicare a informației de interes, în cadrul proiectului Mass-media pentru tineri este inițiat un Concurs deschis, astfel încât orice tânăr pasionat de jurnalism sau care își propune să-şi dezvolte abilitățile de comunicator să-și poată valorifica potențialul în acest domeniu. Totodată, aceștia vor avea șansa de a-și auzi vocea la radio sau chiar să prezinte știrile pentru grupul din care face parte. Pentru aceasta e necesar de a completa formularul de aplicare, până în data de 9 mai 2017, urmând link-ul: formular de aplicare la proiect.

 

Cel puțin 30 de participanți vor fi selectați pentru a beneficia gratuit de o serie de traininguri și workshopuri de dezvoltare în domeniul jurnalismului, pe o perioadă de 3 luni. O parte din workshopuri vor fi organizate în cadrul unei tabere de vară, unde tinerii vor avea parte de mentorat pentru a crea produse media proprii, dar și de multă distracție.

 

Astfel, dacă ești tânăr, activ și dorești să ai parte de multe activităţi interesante, atunci proiectul Mass-media pentru tineri este ceea de ce ai nevoie. Îndrăznește și Fii Tu Schimbarea, fiindcă Păreara ta Contează!

 

Pentru mai multe informații, nu ezita să ne contactezi la numărul 069 220 263, Ana-Maria Cîrja, coordonatorul proiectului Mass-media pentru tineri.


Comentarii