O studentă a USMF „Nicolae Testemițanu” a impresionat publicul și jurații concursului „Românii au talent”

Published: 02.04.2019

 

Daniela Machidon

Daniela Machidon, studentă în anul I la Facultatea de Medicină nr. 1 a Universității de Stat de Medicină și Farmacie „Nicolae Testemițanu” din Republica Moldova a fost apreciată, pentru vocea sa mirifică, cu Golden Buzz - un bilet direct în semifinala concursului „Românii au Talent”, ediția a IX-a. Tânăra a impresionat atât publicul, cât și jurații cu prestaţia sa muzicală, iar Florin Călinescu a fost cel care a apăsat butonul Golden Buzz.

Andi Moisescu, unul dintre membrii juriului, a zis că medicinista este „unul dintre îngerii lui Florin Călinescu”, iar în timpul interpretării a avut senzaţia că „a fost o întâlnire care vine de undeva din afara Universului. S-au aliniat nişte energii acolo, s-au întâlnit plusul cu minusul”, a accentuat juratul.

Tânăra interpretă este originară din Chișinău și provine dintr-o familie de medici.  Familia, în special tatăl, și-a dorit dintotdeauna ca fiica lor să opteze pentru oricare altă specialitate, în afara medicinei. Daniela însă a ales anume medicina, pentru că, spune ea, „este un domeniu care oferă stabilitate, siguranță și prestigiu”. Muzica, la fel, este un domeniu foarte drag și aproape sufletului ei și, la acest moment, aceste două pasiuni  doar se completează și, în niciun caz, nu se exclud una pe alta.

​​Daniela MachidonAprecierea juriului de la „Românii au talent” a fost peste așteptările medicinistei, deoarece în ultimul moment a trebuit să schimbe piesa cu care inițial și-a anunțat participarea. „Piesa interpretată am învățat-o în câteva ore și am avut doar câteva zile pentru pregătire. Pentru comparație, la interpretarea unei piese, munceam chiar și câte o lună”, a spus Daniela. După această etapă a concursului, rutina zilnică i-a fost schimbată radical: foarte multă lume i-a adresat mesaje de felicitare și de susținere, fapt ce-i încurajează ideea de a-și urma visul de artist.

Daniela Machidon va avea o nouă ieșire pe scena de la „Românii au talent” în prima semifinală a concursului, care se va desfășura în data de 17 mai 2019.

Pe pagina sa de Facebook, medicinista a mulțumit tuturor pentru încurajări și cuvinte de laudă. „Să știți că m-ați făcut să mă simt o mică prințesă, trăind un vis feeric! Fiecare dintre voi aveți un loc aparte în inima mea, vă îmbrățișez cu drag și ne vedem în semifinală”, a scris tânăra.

Cu această ocazie, în numele comunității universitare, îi adresăm felicitări Danielei Machidon. Studenta noastră este foarte talentată și încântătoare! Suntem mândri de performanțele ei și îi dorim mari succese în continuare.

Foto credit: https://www.facebook.com/machidon.00

Daniela Machidon
Daniela Machidon
Daniela Machidon
Daniela Machidon
usmf
Daniela Machidon
Romanii au talent
medicinista

Preluarea informației de pe site-ul USMF „Nicolae Testemițanu” poate fi efectuată doar cu indicarea obligatorie a sursei și a linkului direct accesat pe www.usmf.md.

SOCIAL MEDIA

Comentarii