„Abordarea „O singură sănătate" – realizări și provocări": conferință științifică

Publicat: 27.04.2023
23 - 
înregisrare prealabilă

one healthyDepartamentul Medicină Preventivă din cadrul Universității de Stat de Medicină și Farmacie „Nicolae Testemițanu” în parteneriat cu Asociaţia de Biosiguranţă şi Biosecuritate din Republica Moldova organizează conferința națională cu participare internațională „One Health approach – achievements and challenges”/„O singură sănătate – realizări și provocări”, ediția a II-a. 

Evenimentul va avea loc în zilele de 23-24 noiembrie 2023 și se va desfășura în format mixt. Pentru a participa la conferință, trebuie să accesați link-ul de înregistrare https://forms.gle/FVhMYUdgzJ7Lm2MR7.

Conferința își propune să reunească oameni de știință, cercetători și studenți-doctoranzi pentru a face schimb de experiență cu privire la toate aspectele despre sănătate, constituind și o platformă interdisciplinară  pentru a prezenta și a discuta inovațiile, tendințele și preocupările recente, precum și provocările practice, problemele și soluțiile adoptate în domeniu.

La conferință vor mai participa reprezentanții Ministerului Sănătății al Republicii Moldova, Agenției Naționale pentru Sănătate Publică, Societății Igieniștilor din Republica Moldova, Biroului Organizației Mondiale a Sănătății în Moldova ș.a.

Detalii privind Cerințele pentru rezumate.

Adăugaţi la calendar 2023-11-23 07:00:00 2023-11-23 07:00:00 „Abordarea „O singură sănătate" – realizări și provocări": conferință științifică Description USMF example@mail.com Europe/Chisinau public
usmf
conferinţă
One Health approach
health
„O singură sănătate”
provocări
realizări
Departamentul Medicină Preventivă

Preluarea informației de pe site-ul USMF „Nicolae Testemițanu” poate fi efectuată doar cu indicarea obligatorie a sursei și a linkului direct accesat pe www.usmf.md.

SOCIAL MEDIA

Comentarii