Abordări diagnostice și terapeutice moderne în conduita medicală a copilului cu maladii respiratorii

Publicat: 18.04.2019
10:00
Blocul didactic central, Sala Senatului, et. III, bd. Ştefan cel Mare și Sfânt, 165
Intrare liberă

 

În data de 23 aprilie 2019, Departamentul Pediatrie al Universităţii de Stat de Medicină şi Farmacie „Nicolae Testemițanu” organizează o conferință ştiinţifică cu participare internațională cu genericul „Abordări diagnostice și terapeutice moderne în conduita medicală a copilului cu maladii respiratorii”.

Forumul se va desfăşura în Blocul didactic central al USMF „Nicolae Testemițanu”, în Sala Senatului, et. III ( bd. Ştefan cel Mare și Sfânt, 165).

La conferinţă sunt invitaţi în jur de 470 de participanţi: cadre ştiinţifico-didactice, cercetători ştiinţifici, pediatri, ftiziopneumologi, alergologi, pneumologi, cardiologi, chirurgi, hematologi, medici de familie şi manageri ai instituţiilor medico-sanitare publice din ţară. Invitat special la manifestare este specialistul cu renume în domeniul pediatriei din Rusia - profesorul Natalia  Gheppe, dr. şt. med., şef al Catedrei de boli ale copiilor, Universitatea de Stat de Medicină „I. M. Secenov”, oraşul Moscova.

În cadrul forumului vor fi abordate un şir de aspecte din practica pediatrică, axate pe două sesiuni de lucru: Gripa și pneumonia comunitară la copii şi Tusea cronică.

Conferinţa este organizată în scopul îmbunătățirii continue a calităţii serviciilor medicale, precum și întru perfecţionarea nivelului profesional al medicilor. Ca rezultat, participanţii la conferinţă vor primi 9 credite de educaţie medicală continuă.

usmf
Conferință științifică
maladii respiratorii
pediatri
Departamentul Pediatrie

Preluarea informației de pe site-ul USMF „Nicolae Testemițanu” poate fi efectuată doar cu indicarea obligatorie a sursei și a linkului direct accesat pe www.usmf.md.

URMĂRIȚI-NE

Comentarii