Actualități în chirurgia pediatrică: conferință științifico-practică

Publicat: 25.10.2021
29 - 
9:00
on-line
înregistrare prealabilă

 

Medici practicieni și medici-rezidenți din instituții medico-sanitare și din cele de asistență medicală teritorială din Chișinău, precum și din centrele medicilor de familie din raioane vor avea posibilitatea să participe la Conferința științifico-practică cu genericul „Actualități în chirurgia pediatrică” în cadrul „Zilelor academicianului Natalia Gheorghiu”. Conferința va fi organizată de Catedra de chirurgie, ortopedie și anesteziologie pediatrică „Natalia Gheorghiu” a Universității de Stat de Medicină și Farmacie „Nicolae Testemițanu” în colaborare cu Academia de Științe a Moldovei (AȘM) și cu Institutul Mamei și Copilului. 

În deschiderea conferinței, cu un cuvânt de salut va veni rectorul Universității, profesorul Emil Ceban, iar în calitate de moderator va fi academiciana Eva Gudumac, profesor consultant la Catedra de chirurgie, ortopedie și anesteziologie pediatrică „Natalia Gheorghiu”. 

Evenimentul va avea loc în format mixt (on-site și on-line), în perioada 29-30 octombrie curent, cu începere de la ora 9:00, pe platforma Zoom Meetings

Linkul de acces la conferință:  https://us02web.zoom.us/j/6931630023?pwd=ZFozRVFGUndkQ2tCR3BNb1VCSWFEdz09 , Meeting ID: 693 163 0023, Passcode: 291021 

La manifestare vor fi abordate subiecte de actualitate din domeniu: tumorile locomotorului la copii; complicațiile postoperatorii la etapele terapiei intensive la copii și nou-născuți; rezultate la distanță în afecțiunile malformative ale coloanei vertebrale la copii; derivatele porto-sistemice în hipertensiunea portală la copii și altele.

Invitați speciali la forum sunt specialiști notorii în chirurgia pediatrică din Republica Moldova, România, Olanda și Federația Rusă. Participanții la eveniment vor beneficia de 16 credite de educație medicală continuă.

Mai multe detalii vedeți în Program.

Adăugaţi la calendar 2021-10-29 06:00:00 2021-10-29 06:00:00 Actualități în chirurgia pediatrică: conferință științifico-practică Description USMF example@mail.com Europe/Chisinau public
usmf
conferinţă
conferință on-line
chirurgia pediatrică
Actualități în chirurgia pediatrică
Zilele academicianului Natalia Gheorghiu
Natalia Gheorghiu
Catedra de chirurgie, ortopedie și anesteziologie pediatrică

Preluarea informației de pe site-ul USMF „Nicolae Testemițanu” poate fi efectuată doar cu indicarea obligatorie a sursei și a linkului direct accesat pe www.usmf.md.

URMĂRIȚI-NE

Comentarii