Actualizări practice în ginecopatologie

Publicat: 22.11.2019
25 - 
08:30
Blocul didactic nr. 1 „Leonid Cobâleanschi” (mun. Chişinău, str. Nicolae Testemiţanu, 27)
în baza invitaţiei

Catedra de morfopatologie a Universităţii de Stat de Medicină şi Farmacie „Nicolae Testemițanu” din Republica Moldova desfăşoară un curs practic şi teoretic cu genericul Actualizări practice în ginecopatologie. Cursul de instruire se adresează medicilor specialişti în anatomie patologică de la centrele republicane de screening.

Evenimentul va avea loc în perioada 25-29 noiembrie curent, în Blocul didactic nr. 1 „Leonid Cobâleanschi” (mun. Chişinău, str. Nicolae Testemiţanu, 27).

În calitate de formatori vor fi: Dr. Mike Coutts, consultant ginecopatolog la Centrul de Oncologie Ginecologică din West Kent, Spitalul NHS Trust din Maidstone și Tunbridge Wells, Marea Britanie, şi Ecaterina Foca, conferenţiar universitar la Catedra de morfopatologie a universității noastre.

Cursul este parte integrantă a unui şir de activităţi ce se înscriu în parteneriatul Catedrei de morfopatologie cu Asociația Internațională de Prevenire a Cancerului de Col Uterin, Colegiul Regal de Patologie din Marea Britanie și Asociația Britanică de Citopatologie, în vederea consolidării  serviciilor de citopatologie și histopatologie în Republica Moldova.

usmf
curs de instruire
screening
anatomie patologică
Catedra de morfopatologie
patologie ginecologică

Preluarea informației de pe site-ul USMF „Nicolae Testemițanu” poate fi efectuată doar cu indicarea obligatorie a sursei și a linkului direct accesat pe www.usmf.md.

URMĂRIȚI-NE

Comentarii