Al doilea curs de instruire în mișcările involuntare

Publicat: 09.04.2019
11 - 
10:00
Hotelul „Radisson Blu Leogrand” (or. Chișinău, str. Mitropolit Varlaam, 77)
Necesită rezervare
Locuri limitate

În zilele de 11 și 12 aprilie curent, la Chişinău se va desfăşura Al doilea curs de instruire în mișcările involuntare (2nd Teaching Course in Movement Disorders), organizat de Societatea Internaţională Parkinson şi Mișcări Involuntare (International  Parkinson and Movement Disorders Society). Cursul este organizat în parteneriat cu Societatea Neurologilor din Republica Moldova, Catedra de neurologie nr. 1 a Universității de Stat de Medicină și Farmacie „Nicolae Testemițanu” şi Institutul de Neurologie şi Neurochirurgie „Diomid Gherman”.

Evenimentul se va desfășura la Hotelul Radisson Blu Leogrand (or. Chișinău, str. Mitropolit Varlaam, 77), cu începere de la ora 10:00.

Cursul se va axa pe boala Parkinson (epidemiologie, simptome precoce, diagnostic diferențiat, disfuncții autonome și disfuncții cognitive, tratament avansat) și mișcările involuntare. Evenimentul va include și o sesiune de training privind examinarea pacienților cu Parkinson.

La eveniment sunt aşteptate în jur de 180 de persoane: cadre științifico-didactice, medici neurologi şi medici-rezidenţi la specialitatea  Neurologie, care vor avea ocazia să participe la prelegeri, precum și la discuții în grup şi la sesiuni de prezentare a cazurilor video. Invitați speciali vor fi profesori și experți recunoscuți pe plan internațional în boala Parkinson și mişcări involuntare - specialiști neurologi din România, Italia, Germania, Estonia şi Kazakhstan.

Cursul se va desfășura în limba engleză. Medicii-rezidenți nu vor achita nicio taxă de participare, iar ceilalți participanţi - una simbolică, condiționată de International Parkinson and Movement Disorders Society.

Mai multe detalii vedeți în Program.

Adăugaţi la calendar 2019-04-11 07:00:00 2019-04-11 07:00:00 Al doilea curs de instruire în mișcările involuntare Description USMF example@mail.com Europe/Chisinau public
usmf
catedra de Neurologie nr. 1
boala Parkinson
mișcări involuntare
medici-rezidenţi
neurologi
Societatea Neurologilor din Republica Moldova

Preluarea informației de pe site-ul USMF „Nicolae Testemițanu” poate fi efectuată doar cu indicarea obligatorie a sursei și a linkului direct accesat pe www.usmf.md.

URMĂRIȚI-NE

Comentarii