„Antibiotic resistance in the oral microbiome”: State of the Art Lectures

Publicat: 07.11.2022
10:00
Clinica Universitară Stomatologică nr. 2, Sala de conferințe, etajul 4, str. Mihai Viteazul, 1A
intrare liberă

Catedra de propedeutică stomatologică „Pavel Godoroja” a Universității de Stat de Medicină și Farmacie „Nicolae Testemițanu” în colaborare cu Centrul Norvegian pentru Cooperare Internațională în Educație (The Norwegian Centre for International Cooperation in Education) vor organiza  o prelegere din seria State of the Art Lectures cu genericul “Antibiotic resistance in the oral microbiome”.

Evenimentul va avea loc în data de 10 noiembrie 2022, ora 10:00, la Clinica Universitară Stomatologică nr. 2, Sala de conferințe, etajul 4 (str. Mihai Viteazul, 1A), dar va putea fi urmărit și on-line, accesând link-ul: meet.google.com/cro-xszg-hoq.

Invitat special este profesorul Mohammed Al-Haroni de la Universitatea din Tromsø (Universitatea Arctică din Norvegia), șef al Departamentului de Stomatologie Clinică, care va susține prelegerea propriu-zisă. 

Evenimentul este destinat studenților și medicilor rezidenți ai Facultății de Stomatologie și are drept scop sporirea gradului de conștientizare, prevenirea și controlul infecțiilor prin optimizarea utilizării antibioticelor în stomatologie. 

Activitatea este realizată în cadrul proiectului “Collaboration for education and research in oral pathology between Norway, Moldova, Belarus and Armenia”.

Adăugaţi la calendar 2022-11-10 08:00:00 2022-11-10 08:00:00 „Antibiotic resistance in the oral microbiome”: State of the Art Lectures Description USMF example@mail.com Europe/Chisinau public
usmf
state of the art lectures
Antibiotic resistance
Catedra de propedeutică stomatologică „Pavel Godoroja”
research
education

Preluarea informației de pe site-ul USMF „Nicolae Testemițanu” poate fi efectuată doar cu indicarea obligatorie a sursei și a linkului direct accesat pe www.usmf.md.

URMĂRIȚI-NE

Comentarii