APEL la proiecte pentru cele mai bune practici în promovarea integrității academice

Publicat: 25.05.2021
25 - 
on-line
Intrare liberă

 apel la proiecte CEDepartamentul pentru Educație al Consiliului Europei lansează un apel la proiecte pentru cele mai bune practici în promovarea integrității academice în instituțiile de învățământ superior din Europa. Acțiunea este parte a unui program nou al CE privind bunele practici. 

Apelul se concentrează pe soluțiile identificate pentru promovarea integrității academice în perioada de criză în sănătate publică COVID-19, la următoarele categorii:

- Predare și învățare;

- Politică;

 

- Proceduri;

- Comunicare;

- Guvernare/structuri;

- Instruire.

Programul de bune practici este axat pe schimbul de informații și bune practici în statele membre și conștientizarea problemelor de etică, transparență și integritate în educație.

O descriere completă a proiectului, a apelului și a procedurii de depunere a dosarului poate fi găsită accesând: https://www.coe.int/en/web/education/-/call-for-best-practices-in-promoting-academic-integrity-during-covid-19.

Instituțiile de învățământ superior, precum și organizațiile studențești ale acestora sunt invitate să participe la apelul menționat, iar dosarul de aplicare, în limbile engleză sau franceză, în varianta electronică (Word sau/și PDF), va fi expediat la adresa de e-mail: etined@coe.int, până la 20 august 2021.

usmf
Consiliul Europei
apel la proiecte
integritatea academică
covid19

Preluarea informației de pe site-ul USMF „Nicolae Testemițanu” poate fi efectuată doar cu indicarea obligatorie a sursei și a linkului direct accesat pe www.usmf.md.

URMĂRIȚI-NE

Comentarii