„Bursa Speranței” pentru studenții cu rezultate remarcabile

Publicat: 11.09.2019
BCR Chișinău S.A. (mun. Chișinău, str. Pușkin, 60/2)
Intrare liberă

Studenții, medicii-rezidenți și studenții-doctoranzi ai Universității de Stat de Medicină și Farmacie „Nicolae Testemițanu” care au rezultate remarcabile la învățătură și în cercetare pot participa la un concurs pentru obținerea unei burse din partea Băncii Comerciale Române din Chișinău. 

„Bursa Speranței”, ajunsă la cea de-a V-a ediție, presupune acoperirea taxei de studii, a cheltuielilor pentru achiziționarea de materiale didactice, participări la conferințe studențești, programe de cercetare și de perfecționare.

Vor fi susținuți tinerii care au optat pentru profesii ce au un impact deosebit pentru dezvoltarea durabilă a Republicii Moldova – domeniul medical, tehnic, pedagogic sau agricol.

Doritorii de a participa la acest concurs trebuie să completeze un formular de participare și să depună dosarul până în data de 4 octombrie 2019, în plic sau la sediul central al BCR Chișinău S.A. (mun. Chișinău, str. Pușkin, 60/2).       

     Criterii de eligibilitate:

-     Studenții care își urmează studiile de licență/ masterat/ doctorat în domeniul științelor tehnice, agricole, medicale, pedagogice;

-     Rezultate remarcabile la învățătură - media generală 8,5 și mai mult, dovada implicării studentului în proiecte de cercetare/ studii aprofundate/ stagii.

Actele necesare:

-     formularul de participare la concurs;

-     copia carnetului de student;

-     copia extrasului din matricolă;

-     descrierea proiectului de cercetare/studiu/stagiu;

-     o scrisoare de recomandare de la facultate.

Etapele concursului:

-     9 septembrie - 4 octombrie 2019 – depunerea dosarelor în plic la sediul central BCR Chișinău;

-     7 - 11 octombrie 2019 – interviuri cu candidații preselectați de comisia de selecție     

-     până în 30 noiembrie 2019 – anunțarea câștigătorilor concursului.

Informații suplimentare la nr. de tel.: 22 852 098.

Adăugaţi la calendar 2019-10-03 21:00:00 2019-10-03 21:00:00 „Bursa Speranței” pentru studenții cu rezultate remarcabile Description USMF example@mail.com Europe/Chisinau public
USMF
bursa speranței
domeniul medical
studenţi
medici-rezidenţi
studenți-doctoranzi
participanți
rezultate remarcabile

Preluarea informației de pe site-ul USMF „Nicolae Testemițanu” poate fi efectuată doar cu indicarea obligatorie a sursei și a linkului direct accesat pe www.usmf.md.

URMĂRIȚI-NE

Comentarii