Ceremonia de învestire în funcţia de rector al USMF „Nicolae Testemițanu”

Publicat: 09.10.2019
12:00
Blocul didactic central al Universității (bd. Ştefan cel Mare şi Sfânt, 165)
În baza invitației

Profesorul Emil Ceban, noul rector ales al Universității de Stat de Medicină și Farmacie „Nicolae Testemițanu” din Republica Moldova, va fi învestit în funcţie în data de 10 octombrie curent.

Evenimentul va avea loc în Sala Senatului a Universității, Blocul didactic central, etajul 3 (bd. Ştefan cel Mare şi Sfânt, 165), la ora 12:00.

La manifestare vor fi prezenţi Ministrul Sănătăţii, Muncii şi Protecţiei Sociale al Republicii Moldova, Ala Nemerenco, rectorul Ion Ababii, membrii Senatului, șefi de catedre, profesori și conferențiari universitari, asistenți și lectori universitari, studenți, medici-rezidenți.

Profesorul Emil Ceban, doctor habilitat în științe medicale, este noul rector ales de către comunitatea academică a USMF „Nicolae Testemițanu”, ca rezultat al alegerilor din 2 octombrie curent. Domnia Sa a obținut votul de încredere a 541 de electori (61,76%). Mandatul noului rector este pentru o perioadă de cinci ani.

Consiliul pentru dezvoltare strategică instituţională, prin Decizia nr. 7 din 2.10.2019, a validat procesul electoral și l-a declarat rector ales pe dl Emil Ceban. 

Adăugaţi la calendar 2019-10-10 09:00:00 2019-10-10 09:00:00 Ceremonia de învestire în funcţia de rector al USMF „Nicolae Testemițanu” Description USMF example@mail.com Europe/Chisinau public
usmf
învestire
noul rector
Emil Ceban
rector ales

Preluarea informației de pe site-ul USMF „Nicolae Testemițanu” poate fi efectuată doar cu indicarea obligatorie a sursei și a linkului direct accesat pe www.usmf.md.

URMĂRIȚI-NE

Comentarii