Concurs de admitere la studii superioare la USMF „Nicolae Testemițanu”

Publicat: 17.07.2021
19 - 
8:00
on-line și Blocul didactic central (bd. Ștefan cel Mare și Sfânt, 165)
înregistrare prealabilă

 

bannerUniversitatea de Stat de Medicină și Farmacie „Nicolae Testemițanu” din Republica Moldova organizează în perioada 19 iulie - 12 august concursul de admitere la studii superioare pentru anul universitar 2021-2022.

Prima etapă a concursului de admitere se va desfășura între 19-30 iulie, perioadă în care candidații se vor înregistra on-line și vor aplica dosarele de concurs pe platforma e-admitere.usmf.md. Pentru suportul tehnic privind depunerea on-line a actelor a fost creat Call-centru: 022-205-200, 032-205-200 ce va fi activ începând cu data de 19 iulie 2021.

Rezultatele intermediare vor fi anunțate în data de 3 august, pe site-ul https://admitere.usmf.md/, iar în perioada 4-10 august, toți cei care se vor regăsi în liste urmează să prezinte actele în original. Acest proces va fi organizat conform unui orar stabilit, pentru a asigura respectarea măsurilor de prevenire a COVID-19. 

La concursul final vor participa doar acei candidați care au prezentat actele în original. Rezultatele finale vor fi anunțate în data de 12 august pe site-ul Universității. Dacă vor rămâne unele locuri neacoperite, va fi organizat turul II de admitere. 

Informații despre oferta educațională, Planul de admitere, Regulamentul de admitere, actele necesare, taxele de studii, Ghidul de înscriere on-line și alte date utile pentru candidați pot fi accesate pe: https://admitere.usmf.md/ro/admitere/studii-universitare/candidati-autohtoni/studii-superioare-de-licenta-ciclul-I-si-integrate-ciclul-I-si-ciclul-II

Preluarea informației de pe site-ul USMF „Nicolae Testemițanu” poate fi efectuată doar cu indicarea obligatorie a sursei și a linkului direct accesat pe www.usmf.md.

URMĂRIȚI-NE

Comentarii