Conferință: „COVID-19 și sindroame clinice asociate la copii”

Publicat: 27.07.2020
11:00
Blocul Pediatrie IMC
Înregistrare prealabilă

Clinica de Pneumologie a Departamentului Pediatrie din cadrul Universității de Stat de Medicină și Farmacie „Nicolae Testemițanu” din Republica Moldova, în colaborare cu Institutul Mamei și a Copilului (IMC) și Spitalul Clinic Municipal de Boli Contagioase de Copii din capitală organizează conferința cu genericul  „COVID-19 și sindroame clinice asociate la copii”.

Evenimentul va avea loc în data de 29 iulie curent, între orele 11.00-15.00 în Sala de conferințe a blocului Pediatrie al IMC (str. Burebista, 93) și prin intermediul platformei Google Meet. 

Conferința va aborda aspecte ce țin de particularitățile epidemiologice, etiopatogenice și clinico-diagnostice ale infecției COVID-19 la copii, polimorfismul sindroamelor clinice, precum și particularități de evoluție a infecției SARS CoV-2 la pacienții cu fibroză chistică și cu imunodeficiențe. 

Mai multe detalii vedeți în Program.

 

USMF
Departamentul de Pediatrie
Institutul Mamei și Copilului
covid19
conferință online
fibroză chistică
imunodeficiență

Preluarea informației de pe site-ul USMF „Nicolae Testemițanu” poate fi efectuată doar cu indicarea obligatorie a sursei și a linkului direct accesat pe www.usmf.md.

URMĂRIȚI-NE

Comentarii