Conferința internațională „Nanotehnologii și inginerie biomedicală”

Publicat: 08.07.2021
03 - 
Universitatea Tehnică din Moldova și on-line
Înregistrare prealabilă

Universitatea de Stat de Medicină și Farmacie „Nicolae Testemițanu” și Universitatea Tehnică din Moldova, sub egida Societății de Inginerie Biomedicală din Moldova, organizează Conferința internațională „Nanotehnologii și inginerie biomedicală”, ediția a V-a. Evenimentul se va desfășura în perioada 3-5 noiembrie 2021 și va fi găzduit de UTM.

Organizatorii au anunțat că termenul limită pentru aplicare la lucrările conferinței pentru angajații USMF „Nicolae Testemițanu” a fost extins până în data de 6 septembrie 2021.

Subiectele ce vor fi abordate în cadrul lucrărilor conferinței vizează domeniul nanotehnologiilor și ingineriei biomedicale: Nanotehnologii și nanomateriale; dispozitive medicale; biomateriale pentru aplicații medicale; instrumente biomedicale; prelucrarea semnalelor biomedicale; imagistica medicală și procesarea imaginilor; fizică medicală și biofizică; inginerie moleculară, celulară și tisulară; inginerie clinică, managementul și evaluarea tehnologiilor medicale; bioinformatica, e-sănătate și telemedicină; educație în inginerie biomedicală; inovare, dezvoltare și cercetare interdisciplinară; siguranța și securitatea nucleară și radiologică; noi tehnologii pentru diagnostic, tratament și reabilitare ș.a.

Forumul se va desfășura în limba engleză, în format mixt – în auditoriu și on-line. 

Mai multe detalii privind participarea la Conferință găsiți pe site-ul: https://icnbme.sibm.md/index.html.

Adăugaţi la calendar 2021-11-03 06:00:00 2021-11-03 06:00:00 Conferința internațională „Nanotehnologii și inginerie biomedicală” Description USMF example@mail.com Europe/Chisinau public
usmf
UTM
Nanotehnologii și inginerie biomedicală
BȘM conferința științifică

Preluarea informației de pe site-ul USMF „Nicolae Testemițanu” poate fi efectuată doar cu indicarea obligatorie a sursei și a linkului direct accesat pe www.usmf.md.

URMĂRIȚI-NE

Comentarii