Conferința științifică internațională dedicată savantului George Emil Palade

Publicat: 21.11.2022
10:00
Sala Aurie a AȘM, bd. Ștefan cel Mare și Sfânt, 1
intrare liberă

Academia de Științe a Moldovei (AȘM) în parteneriat cu Universitatea de Stat de Medicină și Farmacie „Nicolae Testemițanu” vor organiza o expoziție cu genericul „Medicii pentru pace”.

Expoziția va fi vernisată în data de 22 noiembrie 2022, la ora 10:00, în Sala Aurie a AȘM (bd. Ștefan cel Mare și Sfânt, 1).

Manifestarea este organizată în contextul conferinței științifice internaționale cu genericul „George Emil Palade – părintele biologiei celulare moderne”, ce se va desfășura în format mixt, în aceeași zi, cu începere de la ora 11:00, concomitent, în Sala Azurie a AȘM și în Aula Academiei Române (București). 

Evenimentul este dedicat comemorării savantului George Emil Palade, laureat al Premiului Nobel pentru Medicină, membru al Academiei de Științe a SUA, membru de onoare al Academiei Române, Cavaler al Ordinului Național „Steaua României” în grad de Colan. Savantul s-a născut în anul 1912 la Iași și a decedat în 2008, în SUA.

Evenimentul va fi transmis live-stream de către Institutul de Dezvoltare a Societății Informaționale pe: https://www.youtube.com/watch?v=Cou4GZJG65o

Mai multe detalii vedeți în Program.

Adăugaţi la calendar 2022-11-22 08:00:00 2022-11-22 08:00:00 Conferința științifică internațională dedicată savantului George Emil Palade Description USMF example@mail.com Europe/Chisinau public
usmf
expoziţie
conferinţă
George Emil Palade
AȘM
Academia Română
medici
pace
comemorare

Preluarea informației de pe site-ul USMF „Nicolae Testemițanu” poate fi efectuată doar cu indicarea obligatorie a sursei și a linkului direct accesat pe www.usmf.md.

SOCIAL MEDIA

Comentarii