Conferință științifico-practică pediatrică dedicată academicianei Natalia Gheorghiu

Publicat: 21.11.2019
09:00
Institutul Mamei și Copilului, Aula „Academician Natalia Gheorghiu”
Intrare liberă

 

Catedra de chirurgie, ortopedie și anesteziologie pediatrică a Universității de Stat de Medicină și Farmacie „Nicolae Testemițanu” din Republica Moldova organizează conferința științifico-practică de chirurgie pediatrică dedicată academicianei Natalia Gheorghiu, cu prilejul a 105 ani de la naștere.

Evenimentul, cu genericul Profilaxia complicațiilor în reducerea dizabilității și a impactului socio-economic la copiii cu afecțiuni chirurgicale acute de urgență, se va desfășura în data de 29 noiembrie curent, la Institutul Mamei și Copilului, Aula „Academician Natalia Gheorghiu”, et. 1 (mun. Chișinău, str. Burebista, 93), începând cu ora 9:00.

La forum vor participa reprezentanții administrației Universității, ai Institutului Mamei și Copilului, ai Asociației Chirurgilor Pediatri „Academician Natalia Gheorghiu”, precum și chirurgi-pediatri din țară.

Adăugaţi la calendar 2019-11-29 07:00:00 2019-11-29 07:00:00 Conferință științifico-practică pediatrică dedicată academicianei Natalia Gheorghiu Description USMF example@mail.com Europe/Chisinau public
USMF
Conferința științifico-practică
academician Natalia Gheorghiu
105 ani de la naștere
afecțiuni chirurgicale
Catedra de chirurgie, ortopedie și anesteziologie pediatrică

Preluarea informației de pe site-ul USMF „Nicolae Testemițanu” poate fi efectuată doar cu indicarea obligatorie a sursei și a linkului direct accesat pe www.usmf.md.

URMĂRIȚI-NE

Comentarii