Congrese naționale cu participare internațională în domeniul chirurgiei

Publicat: 22.08.2019
18 - 
18:30
Restaurantul „Capitoles Park” (str. Melestiu, 13a)
Necesită rezervare
Înregistrare prealabilă

În perioada 18-20 septembrie curent, la Chișinău, se vor desfășura Al XIII-lea Congres al Asociației Chirurgilor „Nicolae Anestiadi” și Al III-lea Congres al Societății de Endoscopie, Chirurgie Miniminvazivă și Ultrasonografie „V. M. Guțu” din Republica Moldova.

Evenimentul, cu participare internațională, va avea loc la Restaurantul „Capitoles Park” (str. Melestiu, 13a), începând cu ora 18:30.

Programul congreselor cuprinde subiecte variate din patologia chirurgicală, actualități și progrese în domeniul chirurgiei, precum și noile metode implementate în managementul patologiilor chirurgicale. De asemenea, vor fi organizate cursuri precongres, care vor fi ținute de personalități notorii - specialiști în domeniul chirurgiei și endoscopiei. 

Forumul specializat va întruni cca 500 de specialiști din Germania, România, Ucraina, Federația Rusă, precum și medici chirurgi, endoscopiști, oncologi și chirurgi pediatri din țara noastră.

Organizatorii manifestărilor științifice sunt: Asociația Chirurgilor „Nicolae Anestiadi”, Societatea de Endoscopie, Chirurgie Miniminvazivă și Ultrasonografie „V. M. Guțu” din Republica Moldova și Catedra de chirurgie nr. 1 „Nicolae Anestiadi” a Universității de Stat de Medicină și Farmacie „Nicolae Testemițanu” din Republica Moldova.

Adăugaţi la calendar 2019-09-18 05:30:00 2019-09-18 05:30:00 Congrese naționale cu participare internațională în domeniul chirurgiei Description USMF example@mail.com Europe/Chisinau public
usmf
congres internaţional
chirurgie
endoscopie
ultrasonografie
oncologie
manifestare științifică
chirurgie miniinvazivă

Preluarea informației de pe site-ul USMF „Nicolae Testemițanu” poate fi efectuată doar cu indicarea obligatorie a sursei și a linkului direct accesat pe www.usmf.md.

URMĂRIȚI-NE

Comentarii