Congresul de Urologie, Dializă și Transplant Renal din Republica Moldova, ediția a VII-a

Publicat: 13.06.2019
19 - 
15:00
Capitoles Park (str. Melestiu, 13a)
Necesită rezervare
Taxă de participare

 

În perioada 19-21 iunie curent va avea loc Al VII-lea Congres de Urologie, Dializă și Transplant Renal din Republica Moldova cu participare internațională. Evenimentul este organizat de Societatea Urologilor din Republica Moldova, Catedra de urologie și nefrologie chirurgicală a Universității de Stat de Medicină și Farmacie „Nicolae Testemițanu”, Clinica de Urologie, Dializă și Transplant Renal a Spitalului Clinic Republican „Timofei Moșneaga”, și se va desfășura sub egida Ministerului Sănătății, Muncii și Protecției Sociale.

Deschiderea oficială a Congresului va avea loc în data de 20 iunie, începând cu ora 8:30, la Restaurantul Capitoles Park (mun. Chișinău, str. Melestiu, 13a).

La manifestarea științifică vor fi prezenți peste 200 de invitați speciali - specialiști din România, Italia, Rusia, Ucraina, Germania, precum și medici urologi, nefrologi, andrologi din Republica Moldova, care vor prezenta o serie de comunicări, rapoarte, comunicări, prezentări video şi postere privind diverse aspecte ale urologiei și nefrologiei moderne.

Lucrările congresului se vor desfășura în limbile română, engleză şi rusă.

În cadrul forumului, în data de 21 iunie, Școala Europeană de Urologie va ţine un curs educaţional în domeniu, ce constituie o modalitate eficientă în procesul de perfecționare a cunoștinţelor specialiștilor. Traducerea sincronă va fi asigurată.

Participarea la Congres este acreditată cu 25 credite de educaţie medicală continuă. Toate persoanele înregistrate vor primi Certificate de participare, care vor fi înmânate numai după finalizarea programului ştiințific.

Mai multe detalii vedeți în Program.

Adăugaţi la calendar 2019-06-19 12:00:00 2019-06-19 12:00:00 Congresul de Urologie, Dializă și Transplant Renal din Republica Moldova, ediția a VII-a Description USMF example@mail.com Europe/Chisinau public
Congres Urologie, Dializă și Transplant
transplant renal
Catedra de urologie și nefrologie chirurgicală
patologia sistemului reno-urinar

Preluarea informației de pe site-ul USMF „Nicolae Testemițanu” poate fi efectuată doar cu indicarea obligatorie a sursei și a linkului direct accesat pe www.usmf.md.

URMĂRIȚI-NE

Comentarii