Congresul Neurologilor, ediția a VII-a

Publicat: 10.09.2021
16 - 
8:30
on-line
înregistrare prealabilă

În perioada 16-18 septembrie 2021 se va desfășura Congresul Neurologilor, ediția a VII-a. Evenimentul științific este organizat de Societatea Neurologilor din Republica Moldova în parteneriat cu catedrele de Neurologie nr. 1 și nr. 2 ale Universității de Stat de Medicină și Farmacie „Nicolae Testemițanu”. Întrunirea se va desfășura în format on-line, între orele 8:30-17:00.

Printre subiectele ce vor fi abordate în cadrul congresului sunt: patologia cerebrovasculară, patologia demielinizantă a sistemului nervos central, patologia neuromusculară și a sistemului nervos periferic, durere și cefalee, tulburările cognitive, epilepsia și actualități în neuropediatrie.

În prima zi a evenimentului, participanții vor marca Ziua Academiei Europene de Neurologie, iar somități din domeniul neurologiei europene vor ține prelegeri și vor organiza ateliere tematice precum accidentul vascular cerebral, scleroza multiplă, tulburările vestibulare.

Pentru a participa la lucrările congresului trebuie să vă înregistrați pe: https://societateaneurologilor.md/congress2021-shedule?fbclid=IwAR3ddZSRK6_Cc6jhotdgPiJeK_sDuZ8ZSUMhTS-QEmqzvMqAnCHS9x2w5X4

Programul evenimentului și alte detalii pot fi accesate pe: https://societateaneurologilor.md/congres2021

 

Preluarea informației de pe site-ul USMF „Nicolae Testemițanu” poate fi efectuată doar cu indicarea obligatorie a sursei și a linkului direct accesat pe www.usmf.md.

URMĂRIȚI-NE

Comentarii