Curs în patologia sistemului digestiv

Publicat: 06.02.2024
7:30
Complexului Sociocultural Universitar (str. Nicolae Testemițanu, 25)
înregistrare în prealabil

Catedra de patologie a Universității de Stat de Medicină și Farmacie „Nicolae Testemițanu” în parteneriat cu Societatea de Patologie din Republica Moldova organizează cel de-al VI-lea curs cu tema Patologia sistemului digestiv.

Evenimentul se va desfăşura în data de 6 aprilie 2024, începând cu ora 8:15, în incinta Complexului Sociocultural Universitar (str. Nicolae Testemițanu, 25).

În cadrul cursului se vor reuni specialiști invitați din țară și de peste hotare (Austria, Suedia, Portugalia și România), pentru a aborda subiecte de actualitate ce țin de: esofagita neasociată bolii de reflux gastroesofagian, cancerul gastric, tractul gastrointestinal, cancerul colorectal și altele.

Cursul este destinat practicienilor și medicilor rezidenți, precum și studenților, pentru care intrarea este gratuită.

Pentru a participa la eveniment este necesară înregistrarea prealabilă la adresa de e-mail eugeniu.cazacu@usmf.md  sau la numărul de telefon 069795695. 

Mai multe detalii vedeți în Program.

Adăugaţi la calendar 2024-04-06 04:30:00 2024-04-06 04:30:00 Curs în patologia sistemului digestiv Description USMF example@mail.com Europe/Chisinau public
usmf
curs
patologia sistemului digestiv
patologie
sistem digestiv
tract gastrointestinal

Preluarea informației de pe site-ul USMF „Nicolae Testemițanu” poate fi efectuată doar cu indicarea obligatorie a sursei și a linkului direct accesat pe www.usmf.md.

SOCIAL MEDIA

Comentarii