Expoziția Europeană de Creativitate și Inovație „Euroinvent” - 2023

Publicat: 02.03.2023
11 - 
8:00
Iași, România, Palatul Culturii, bd. Ștefan cel Mare și Sfânt, 1
înregistrare prealabilă

Federația Internațională a Asociațiilor Inventatorilor (International Federation of Inventors' Associations, IFIA) și Asociațiile Mondiale de Proprietate Intelectuală (World Inventions Intellectual Property Associations, WIIPA) organizează cea de-a XV-a ediție a Expoziției  Europene de Creativitate și Inovație „EuroInvent” - 2023. 

Evenimentul se va desfășura în perioada 11-13 mai la Iași, România, cu prezență fizică, în incinta Palatului Culturii (bd. Ștefan cel Mare și Sfânt, 1).

În acest context, cercetătorii și inventatorii Universității de Stat de Medicină și Farmacie „Nicolae Testemițanu” sunt invitați să participe la expoziție pentru a beneficia de oportunitatea de a-și prezenta inovațiile la evenimentele organizate:

- Salonul de Invenții și Proiecte Inovative (ce pot fi prezentate sub formă de postere, prezentări multimedia, prototipuri sau produse: invenții brevetate sau în curs de brevetare, proiecte de cercetare, proiecte de doctorat etc.). Acestea vor fi evaluate și apreciate de juriu.  http://www.euroinvent.org/registration/ (formular 1).

- Salonul de carte tehnico-științifică, artistică și literară (vor fi evaluate publicațiile din ultimii 3 ani). http://www.euroinvent.org/events-2/book-salon/ (formular 2).

Începând cu anul 2023, Euroinvent se va desfășura într-un format nou, prezentările invențiilor și proiectelor vor fi imprimate de organizatori pe totemuri și  panouri digitale, astfel că nu vor mai exista standuri, favorizând în acest fel interacțiunea dintre inventatori în zonele de socializare.

Cerințe pentru e-postere:

-          dimensiunea 70×100 cm sau A1 vertical/portret;

-          în format PDF sau JPG.

 Mai multe detalii vedeți pe: www.euroinvent.org

Formularele și posterele pentru expoziție vor fi transmise în mod organizat de către Departamentul Cercetare (DC). Termenul limită de expediere a formularelor și a posterelor la DC -  20 martie 2023.

Notă: Nu pot fi prezentate invenții, cercetări și cărți ce au fost deja expuse la edițiile anterioare ale „Euroinvent”. Pot fi înaintate invenții în curs de brevetare, în baza hotărârii  privind acordarea brevetelor aprobată de Agenția de Stat pentru Proprietatea Intelectuală.

Persoana responsabilă: Eugenia Groza, șefa Secției de management al proprietății intelectuale, Departamentul Cercetare, tel. 22 205 365, e-mail:  eugenia.groza@usmf.md

Adăugaţi la calendar 2023-05-13 05:00:00 2023-05-13 05:00:00 Expoziția Europeană de Creativitate și Inovație „Euroinvent” - 2023 Description USMF example@mail.com Europe/Chisinau public
usmf
expoziţie
euroinvent
cercetători
inventatori
Departamentul Cercetare
cercetare

Preluarea informației de pe site-ul USMF „Nicolae Testemițanu” poate fi efectuată doar cu indicarea obligatorie a sursei și a linkului direct accesat pe www.usmf.md.

SOCIAL MEDIA

Comentarii