„Fă timpul să lucreze în favoarea ta”: workshop 

Publicat: 07.12.2021
16:00
platforma Zoom
înregistrare prealabilă

 

Centrul de Consiliere Psihologică și Ghidare în Carieră (CCPGC) a Universității de Stat de Medicină și Farmacie „Nicolae Testemițanu” organizează un workshop privind managementul timpului personal pentru o reușită academică mai bună cu genericul „Fă timpul să lucreze în favoarea ta!”

Activitatea va avea loc în data de 10 decembrie curent, ora 16:00, în format on-line, pe platforma Zoom. Pentru înregistrare este necesară accesarea următorului link: https://forms.gle/Jjo3LD758kveJbDFA.

Participanții la workshop vor putea identifica principalii „hoți” de timp personal și vor stabili un set de măsuri concrete de time management. În condițiile de criză pandemică, lumea e cuprinsă de incertitudine și imposibilitatea de a planifica activitățile pentru perioade mai mari de timp, iar studenții, care mereu au multiple sarcini academice, trebuie să facă față provocărilor universitare. 

Moderator al evenimentului va fi Corina Lazăr, psiholog la CCPGC. 

Pentru detalii suplimentare apelați: 0783 33368 sau scrieți un mesaj pe: ccpgc@usmf.md

usmf
Centrul de Consiliere Psihologică și Ghidare în Carieră
workshop
managementul timpului

Preluarea informației de pe site-ul USMF „Nicolae Testemițanu” poate fi efectuată doar cu indicarea obligatorie a sursei și a linkului direct accesat pe www.usmf.md.

URMĂRIȚI-NE

Comentarii