Fii TU promotorul Alma Mater!

Publicat: 30.01.2019
30 - 
Blocul didactic central, bd. Ștefan ce Mare și Sfânt, 165.
Intrare liberă

Dragi studenți,

Cu începere din data de 30 ianuarie 2019, Departamentul Comunicare și Relații Publice al USMF „Nicolae Testemițanu” relansează concursul „Fii TU promotorul Alma Mater” pentru selectarea studenților de la fiecare specialitate cu scopul de a realiza spoturi video de promovare a profesiei de medic, stomatolog, farmacist, asistent medical şi optometrist.

Participanții la concurs trebuie să scrie un discurs prin care vor încerca să promoveze cât mai atractiv specialitatea pe care au ales-o. Mesajul trebuie să se încadreze în maximum 2 minute, să fie cât mai atractiv și să fie accesibil ca limbaj pentru publicul larg. Studentul trebuie să dețină abilitățile necesare pentru a se exprima în fața camerei de luat vederi.

Textele vor fi expediate la adresa relatiipublice@usmf.md, până în data de 30 aprilie 2019. Participanții vor indica specialitatea, anul de studii, grupa și un număr de telefon.

Autorii celor mai bune texte vor fi invitați pentru realizarea înregistrărilor video. Finaliștii vor primi statut de ambasador al USMF „Nicolae Testemițanu” și vor fi menționați cu diplome. Toți participanții la concurs vor primi certificate și produse cu marca instituției.

Fii TU promotorul Alma Mater!

usmf
Concurs
promotorul USMF
Alma Mater

Preluarea informației de pe site-ul USMF „Nicolae Testemițanu” poate fi efectuată doar cu indicarea obligatorie a sursei și a linkului direct accesat pe www.usmf.md.

URMĂRIȚI-NE

Comentarii