Gala Studenților Laureați 2021

Publicat: 20.12.2021
18:00
Centrul Sociocultural Universitar (str. N. Testemițanu, 25)
în baza invitației

 

Asociația Studenților și Rezidenților în Medicină din Moldova și Universitatea de Stat de Medicină și Farmacie „Nicolae Testemițanu” din Republica Moldova organizează Gala Studenților Laureați 2021, ediția a XI-a. 

Ceremonia va avea loc în data de 23 decembrie, cu începere de la ora 18:00, în incinta Centrului Sociocultural Universitar (str. N. Testemițanu, 25). 

La Gală vor fi premiați cei mai activi studenți de la toate facultățile Universității, la categoriile: Cercetare, Studii, Sport, Abilități organizatorice, Voluntariat în combaterea pandemiei COVID-19 și Voluntariat în coordonarea proiectelor sociale.

Festivitatea reprezintă un gest de apreciere a performanţelor academice și extracurriculare deosebite ale studenților, dar şi de a motiva acei studenți care, prin rezultatele obținute demonstrează excelență în domeniul de activitate și contribuie direct la promovarea imaginii Alma Mater. 

Totodată, în cadrul festivității, vor fi apreciați învingătorii concursului Premiul USMF „Nicolae Testemițanu” pentru jurnaliști, 2021.

Gala Studenților Laureați este un eveniment cultural tradițional, ce se desfășoară anual în atmosferă de sărbătoare, plină de emoții pozitive și temperament, colinde și muzică de calitate. 

De asemenea, pentru că suntem în preajma sărbătorilor de iarnă, în cadrul ceremoniei vor fi anunțate și rezultatele concursului „Cel mai frumos cămin în haine de sărbătoare”, competiție ce a inclus opt cămine amplasate în Campusul studențesc al USMF „Nicolae Testemițanu”. Învingătorii vor fi apreciați cu diplome și premii bănești.

Adăugaţi la calendar 2021-12-23 16:00:00 2021-12-23 16:00:00 Gala Studenților Laureați 2021 Description USMF example@mail.com Europe/Chisinau public
usmf
gala laureaților
Gala Studenților Laureați
studenţi
cercetare
studii
sport
abilități organizatorice
Voluntariat
pandemie
COVID

Preluarea informației de pe site-ul USMF „Nicolae Testemițanu” poate fi efectuată doar cu indicarea obligatorie a sursei și a linkului direct accesat pe www.usmf.md.

URMĂRIȚI-NE

Comentarii