Implementarea politicilor instituționale privind Știința Deschisă

Publicat: 01.12.2021
10:00
on-line
înregistrare prealabilă

 

Institutul de Dezvoltare a Societății Informaționale în parteneriat cu Universitatea de Stat de Medicină și Farmacie „Nicolae Testemițanu” organizează un atelier de lucru cu genericul „Implementarea politicilor instituționale privind Știința Deschisă”.

Atelierul va avea loc în format mixt, în data de 16 decembrie 2021, începând cu ora 10:00. Cu prezență fizică, atelierul se va desfășura în Blocul didactic central al USMF „Nicolae Testemițanu” (Sala roșie, etajul 3), iar participarea on-line va fi asigurată prin conectare pe platforma Zoom. 

Formularul de înregistrare poate fi accesat pe: https://forms.gle/gWbUYMxGXHXXEawLA  Termenul limită de înregistrare la atelier – 14 decembrie curent.

La seminar vor fi abordate subiecte privind situația actuală a Științei Deschise în Republica Moldova prin prisma inițiativelor, cadrului național existent și a bunelor practici internaționale; practicile de implementare a politicilor instituționale privind Știința Deschisă și opiniile actorilor antrenați în procesul de cercetare cu privire la implementarea politicilor de Știință Deschisă.

La atelier sunt invitați să participe reprezentanții universităților, instituțiilor de cercetare, bibliotecilor și arhivelor, pentru schimb de experiență, de idei și bune practici privind Știința Deschisă.

Pentru informații: (+373) 022 289 848, (+373) 022 289 849 (fax), info@idsi.md

Evenimentul este organizat în cadrul Proiectului „Stimularea angajamentului Republicii Moldova în Știința Deschisă: suport metodologic și aplicativ”.

Adăugaţi la calendar 2021-12-16 08:00:00 2021-12-16 08:00:00 Implementarea politicilor instituționale privind Știința Deschisă Description USMF example@mail.com Europe/Chisinau public
usmf
atelier
Știința Deschisă
cercetare
Institutul de Dezvoltare a Societăţii Informaţionale

Preluarea informației de pe site-ul USMF „Nicolae Testemițanu” poate fi efectuată doar cu indicarea obligatorie a sursei și a linkului direct accesat pe www.usmf.md.

URMĂRIȚI-NE

Comentarii