Interviuri pentru bursele FOSFOM

Publicat: 31.01.2020
13 - 
Universitatea de Stat de Medicină şi Farmacie „Nicolae Testemiţanu”, Blocul didactic central (bd. Ștefan cel Mare și Sfânt, 165)
Intrare liberă

În perioada 13-18 februarie 2020, Universitatea de Stat de Medicină şi Farmacie „Nicolae Testemiţanu” va fi vizitată de profesorul Elie Cogan şi Yvon Lammens, reprezentanţii Universităţii Libere din Bruxelles (ULB) pentru  selectarea candidaților pentru bursele de specialitate acordate medicilor-rezidenți FOSFOM 2020-2021. 

Delegații belgieni vor realiza și interviuri video cu foștii bursieri FOSFOM pentru a afla în ce mod a contribuit mobilitatea academică la formarea lor profesională. Interviurile video vor sta la baza realizării unui film documentar. 

De asemenea, în această perioadă, profesorul Elie Cogan va ține un ciclu de prelegeri în domeniul Medicinei interne pentru medici și studenții Filierei universitare francofone din anul IV și V. 

În data de 17 februarie, delegația belgiană va avea o întrevedere cu echipa managerială a Universității pentru a prezenta bilanțul interviurilor pentru bursele FOSFOM și impactul acestora asupra formării profesionale a beneficiarilor, precum și pentru a aborda noi direcții de colaborare bilaterală. 

Convenţia de cooperare între ULB şi USMF „Nicolae Testemiţanu” a fost semnată în anul 2006 şi se axează pe mobilitatea medicilor-rezidenți și a personalului academic, ştiinţific, administrativ și tehnic. 

Adăugaţi la calendar 2020-02-13 07:00:00 2020-02-13 07:00:00 Interviuri pentru bursele FOSFOM Description USMF example@mail.com Europe/Chisinau public
usmf
delegație
FOSFOM
burse
Mobilitate academică
Universitatea Liberă din Bruxelles
medici-rezidenţi
medicina internă

Preluarea informației de pe site-ul USMF „Nicolae Testemițanu” poate fi efectuată doar cu indicarea obligatorie a sursei și a linkului direct accesat pe www.usmf.md.

URMĂRIȚI-NE

Comentarii