Lansarea campaniei de comunicare „Împreună oprim pandemia: fii vocea comunității tale!”

Publicat: 16.12.2021
11:00
Sala de conferințe nr. 204, Blocul didactic central (bd. Ștefan cel Mare și Sfânt, 165)
Intrare liberă

 

Universitatea de Stat de Medicină și Farmacie „Nicolae Testemițanu” din Republica Moldova organizează lansarea campaniei de comunicare cu genericul „Împreună oprim pandemia: fii vocea comunității tale!” 

Evenimentul va avea loc vineri, 17 decembrie, ora 11:00, în Sala de conferințe nr. 204, Blocul didactic central (bd. Ștefan cel Mare și Sfânt, 165).

La conferința de presă vor fi prezenți rectorul Emil Ceban, profesorul universitar Ninel Revenco, Departamentul Pediatrie, președintele Comitetului Național Consultativ de Experți în domeniul Imunizării; conferențiarul universitar Angela Paraschiv, Disciplina de epidemiologie, Departamentul Medicină Preventivă; Daniela Demișcan, reprezentantul Ministerului Sănătății; Alexei Ceban, coordonator Program imunizări, Biroul Organizației Mondiale a Sănătății (OMS) în Republica Moldova, și Veaceslav Guțu, medic epidemiolog la Agenția Națională pentru Sănătate Publică (ANSP).

Acțiunea este organizată de către Comitetul Național Consultativ de Experți în domeniul Imunizării în parteneriat cu Ministerul Sănătății, ANSP, Biroul OMS în Republica Moldova, USMF „Nicolae Testemițanu”, Societatea de Pediatrie din Republica Moldova și va fi desfășurată la nivel național, în perioada decembrie 2021 - mai 2022.

Campania are drept scop informarea publicului larg despre importanța și beneficiile vaccinării, inclusiv a imunizării copiilor și adolescenților împotriva infecției COVID-19 cu vaccinul care a salvat milioane de vieți în întreaga lume. Este imperios necesară continuarea campaniilor de informare privind beneficiile imunizării, inclusiv împotriva COVID-19, cu demontarea miturilor privind vaccinarea și vaccinurile.

 

Preluarea informației de pe site-ul USMF „Nicolae Testemițanu” poate fi efectuată doar cu indicarea obligatorie a sursei și a linkului direct accesat pe www.usmf.md.

URMĂRIȚI-NE

Comentarii