Maratonul Calității, Excelenței și al Performanței

Publicat: 22.10.2020
7:50
Blocul didactic central (bd. Ștefan cel Mare și Sfânt, 165)
Intrare liberă

Cu prilejul aniversării a 75-a de la fondarea Universității de Stat de Medicină și Farmacie „Nicolae Testemițanu” din Republica Moldova, Asociația Studenților și Rezidenților în Medicină împreună cu profesori universitari organizează, în data de 24 octombrie curent, Maratonul Calității, Excelenței și al Performanței.

Startul maratonului va fi dat la ora 7:50, în fața Blocului didactic central (bd. Ștefan cel Mare și Sfânt, 165), ștafeta fiind transmisă în trei destinații - Parcul Dendrarium, Parcul Valea Morilor și Parcul Valea Trandafirilor din capitală - unde vor alerga câte 25 de mediciniști. La linia de Start se va alinia și prorectorul pentru activitate socială, Marcel Abraș.

Evenimentul are scopul de a celebra într-un alt mod aniversarea Almei Mater prin promovarea modului de viață sănătos în rândul populației. Organizatorii și-au propus să alerge 75 de km - cifră-simbol, în contextul marcării celor  75-a de ani de la fondarea primei  facultăți a USMF „Nicolae Testemițanu”.

Doritorii de a participa la eveniment s-au înregistrat în prealabil, completând un formular on-line.

Preluarea informației de pe site-ul USMF „Nicolae Testemițanu” poate fi efectuată doar cu indicarea obligatorie a sursei și a linkului direct accesat pe www.usmf.md.

URMĂRIȚI-NE

Comentarii