Medicina personalizată: modelul medicinei de viitor

Publicat: 26.11.2020
10:00
Hotel „Courtyard by Marriott Chișinău” (str. Arborilor, 21/A)
regim on-line, necesită înregistrare

„Medicina personalizată: modelul medicinei de viitor” este genericul unei conferințe – prima reuniune de acest fel în Republica Moldova – în formatul unei platforme de comunicare și informare. Manifestarea este organizată de Catedra de medicină de familie și Laboratorul de genetică a Universității de Stat de Medicină și Farmacie „Nicolae Testemițanu” în parteneriat cu Asociația Medicină Personalizată și Asociația Medicină de Familie din Moldova. 

Evenimentul se va desfășura în data de 10 decembrie, ora 10:00, în Sala de conferințe Diamond, Courtyard by Marriott Chișinău (str. Arborilor, 21/A) și în regim on-line, pe platforma Zoom, la care sunt așteptați să se conecteze circa 600 de persoane. La reuniune vor participa experți ai Școlii Europene de Medicină Personalizată și reprezentanți ai partenerilor asociați din UE și Republica Moldova. 

Conferința are ca scop de a exploata  oportunitățile de cercetare, finanțare și implementare a medicinei personalizate în țara noastră. Participanții vor avea ocazia de a învăța aspecte privind medicina și tratamentul personalizat din experiențe și bune practici europene, precum și de a lua cunoștință cu referințe ce vizează progresul rapid ce a marcat acest domeniu la nivelul UE. De asemenea, participanții se vor informa asupra oportunităților de finanțare și de cercetare, în vederea accelerării accesului pacienților la diagnostic, medicamente și tratamente inovatoare.

Conferința se va desfășura în limba română și engleză, cu traducere sincron, și va fi transmisă live pe https://www.privesc.eu/

Doritorii de a participa la conferință sunt îndemnați să se înregistreze până la 8 decembrie, accesând linkul:  https://permed.md/registration/  

Participarea la conferință este acreditată cu credite de educație medicală continuă, iar certificate de participare vor primi doar persoanele înregistrate în prealabil pe platforma ZOOM.

Detalii despre eveniment găsiți în agendă

Pentru informații suplimentare: info@permed.md 

 

 

USMF
Catedra de medicină de familie
Laboratorul de genetică
medicina personalizată
Școala Europeană de Medicină Personalizată

Preluarea informației de pe site-ul USMF „Nicolae Testemițanu” poate fi efectuată doar cu indicarea obligatorie a sursei și a linkului direct accesat pe www.usmf.md.

URMĂRIȚI-NE

Comentarii