O delegație de cardiologi din Cehia va vizita USMF „Nicolae Testemițanu”

Publicat: 09.10.2019
9:30
Institutul de Cardiologie ( Chişinău, str. Nicolae Testemițanu, 29/1).
În baza invitaţiei

În data de 10 octombrie 2019, Universitatea de Stat de Medicină și Farmacie „Nicolae Testemițanu” din Republica Moldova va fi vizitată de o delegație de specialişti în cardiologie din Cehia, din componența căreia fac parte profesorii Adamcova Vera, președintele Comitetului ceh pentru sănătate, Michal Stiborek, directorul Institutului de Medicină Clinică și Experimentală, Iozef Podstata, profesorul Iaroslav Masopust și generalul Zdenec Zîtek.

Vizita de documentare are drept scop examinarea oportunităților de  colaborare cu serviciile de cardiologie și stomatologie din Republica Cehă, inclusiv prin mobilități interuniversitare de instruire în cardiologie și stomatologie, suport de consultanță în fortificarea activității de cercetare la universitatea noastră, precum și iniţierea proiectelor comune de cercetare cu școlile medicale și centrele de cercetare cehe.

Potrivit programului, delegația va avea o întrevedere cu administrația Universității, cu reprezentanții facultăților de Stomatologie și Rezidențiat, iar, ulterior, va efectua vizite de documentare la Centrul Universitar de Simulare în Instruirea Medicală și la Institutul de Cardiologie din capitală (str. Nicolae Testemițanu, 29/1).

 

usmf
delegație
vizita
cardiologie
Stomatologie
CUSIM
specialiști

Preluarea informației de pe site-ul USMF „Nicolae Testemițanu” poate fi efectuată doar cu indicarea obligatorie a sursei și a linkului direct accesat pe www.usmf.md.

URMĂRIȚI-NE

Comentarii