O delegație a UMFȘT „George Emil Palade” din Târgu Mureș va vizita USMF „Nicolae Testemițanu”

Publicat: 14.09.2021
17 - 
11:00
Blocul didactic central
în baza invitațiilor

Universitatea de Stat de Medicină şi Farmacie „Nicolae Testemițanu” din Republica Moldova va găzdui o delegație a Universității de Medicină, Farmacie, Științe și Tehnologie „George Emil Palade” din Târgu Mureș, România, în perioada 16-19 septembrie 2021, în vederea trasării perspectivelor de cooperare între cele două instituţii de învăţământ superior medical.

Delegația va fi reprezentată de către rectorul universității române, profesorul Leonard Azamfirei, directorul Departamentului Relații Internaționale, profesorul Angela Borda, decanul Facultății de Farmacie, profesorul Daniela Lucia Muntean, și secretarul academic al prorectoratului, profesorul Anca-Meda Georgescu. 

În data de 17 septembrie, ora 11:00, delegația română se va întâlni cu rectorul Emil Ceban și echipa administrativă a USMF „Nicolae Testemițanu”, unde părțile vor semna un acord bilateral de colaborare.

Programul prevede întâlniri individuale cu reprezentanții Departamentului Didactic și Management Academic, Departamentului Relații Externe și Integrare Europeană, Facultății de Farmacie, Societății Anesteziologie-Reanimatologie din Republica Moldova și Asociației Farmaciștilor din RM, în contextul realizării schimbului de experiență și abordării perspectivelor de colaborare pe segmentul didactic și științific.

Programul vizitei prevede și o vizită la Centrul Științifico-Practic în domeniul Plantelor Medicinale al Universității, amplasat în comuna Bardar, raionul Ialoveni.

usmf
UMFȘT „George Emil Palade”
vizită de lucru

Preluarea informației de pe site-ul USMF „Nicolae Testemițanu” poate fi efectuată doar cu indicarea obligatorie a sursei și a linkului direct accesat pe www.usmf.md.

URMĂRIȚI-NE

Comentarii