O zi – student la Facultatea de Farmacie

Publicat: 02.03.2023
9:30
Blocul didactic nr. 2 (str. Mălina Mică, 66, or. Chișinău)
Înregistrare prealabilă

FarmacieE deja martie, iar tu încă te gândești la viitoarea ta profesie? Dorim să-ți venim în ajutor, oferindu-ți șansa să devii pentru „O zi – student la Facultatea de Farmacie”, Universitatea de Stat de Medicină și Farmacie „Nicolae Testemițanu”. 

Cu acest prilej, ți-am pregătit un program amplu de activități: vizite de informare și excursii la catedrele Facultății de Farmacie, la Centrul Farmaceutic Universitar „Vasile Procopişin”, prin sălile de curs și cămine, la Complexul Sportiv Universitar. Totodată, vei avea oportunitatea să participi la lecții teoretice și să simulezi lucrări practice în laboratoarele științifice.

Evenimentul va avea loc sâmbătă, 25 martie, începând cu ora 9:30, în Blocul didactic nr. 2 (str. Mălina Mică, 66, or. Chișinău).

Pentru a participa la eveniment este necesar să completezi formularul: https://forms.gle/qFu14h4phX5gENyF8

Te așteptăm cu drag să trăiești această experiență captivantă!

Mai multe detalii vezi în Program

Adăugaţi la calendar 2023-03-25 07:30:00 2023-03-25 07:30:00 O zi – student la Facultatea de Farmacie Description USMF example@mail.com Europe/Chisinau public

Preluarea informației de pe site-ul USMF „Nicolae Testemițanu” poate fi efectuată doar cu indicarea obligatorie a sursei și a linkului direct accesat pe www.usmf.md.

SOCIAL MEDIA

Comentarii