Premieră: Congresul Național de Geriatrie și Gerontologie cu participare internațională

Publicat: 10.06.2021
23 - 
9:00
USMF „Nicolae Testemițanu”, Sala Senatului și Sala de conferințe nr. 205 (bd. Ștefan cel Mare și Sfânt, 165)
înregistrare prealabilă

Primul Congres Național de Geriatrie și Gerontologie cu participare internațională va avea loc la Chișinău, în zilele de 23 și 24 septembrie curent. Evenimentul este organizat de Departamentul Medicină Internă, Disciplina de geriatrie și medicină a muncii, Laboratorul științific de gerontologie ale Universității de Stat de Medicină și Farmacie „Nicolae Testemițanu”, Centrul Național de Geriatrie și Gerontologie, Asociația Medicilor Geriatri din Moldova și Spitalul Clinic al Ministerului Sănătății, Muncii și Protecției Sociale (MSMPS).

În prima zi a forumului, organizatorii se vor întruni în incinta Universității (bd. Ștefan cel Mare și Sfânt, 165), în Sala Senatului și în Sala de conferințe nr. 205, între orele 9:30-18:00. În cea de-a doua zi, lucrările Congresului se vor desfășura în Sala de conferințe a Spitalului Clinic al MSMPS, între orele 9:00-18:00 (str. Pușkin, 51).

Invitați speciali la eveniment sunt savanți cu renume mondial din țară și de peste hotare: România, Elveția, Canada, Israel și Federația Rusă, care vor dezbate, în cadrul sesiunilor plenare, teme actuale în geriatrie ce țin de abordarea multidimensională, pluridisciplinară și aspectul etic și medico-psihosocial al pacientului vârstnic. 

La forum se preconizează să participe circa 150 de persoane, inclusiv în regim on-line. 

Mai multe informații cu privire la înregistrare, programul, cerințele pentru publicarea tezelor și datele de contact ale organizatorilor sunt accesibile pe pagina oficială a Congresului: https://geriatrie.md

Adăugaţi la calendar 2021-09-23 06:00:00 2021-09-23 06:00:00 Premieră: Congresul Național de Geriatrie și Gerontologie cu participare internațională Description USMF example@mail.com Europe/Chisinau public
usmf
congres
geriatrie
gerontologie
Departamentul Medicină Internă
Disciplina de geriatrie și medicină a muncii
Laboratorul științific de gerontologie
Centrul Național de Geriatrie și Gerontologie
on-line

Preluarea informației de pe site-ul USMF „Nicolae Testemițanu” poate fi efectuată doar cu indicarea obligatorie a sursei și a linkului direct accesat pe www.usmf.md.

URMĂRIȚI-NE

Comentarii