Programul „Civil Society Scholar Awards”: masă rotundă

Publicat: 11.03.2019
17:00
Centrul de Informații Universitare (str. Pușkin, 16)
Intrare liberă

Sunteți student-doctorand sau cadru didactic? Doriți să dezvoltați proiecte educaționale inovative sau să efectuaţi cercetări în universități din străinătate?

Vă așteptăm marți, 12 martie, la o masa rotundă cu absolvenții programului de granturi „Civil Society Scholar Awards” - program destinat studenților-doctoranzi și cadrelor didactice universitare. Întrunirea va avea loc la Centrul de Informații Universitare (str. Pușkin, 16), începând cu ora 17:00.

La eveniment veți avea posibilitatea să discutați cu absolvenții programului, care vor povesti atât despre experiența lor de aplicare și despre proiectele selectate, cât și despre impactul pe care l-a avut acest Program asupra activității lor academice și profesionale.

Pentru înregistrare, vă rugăm să completați formularul: https://goo.gl/forms/Vea0Hjxhm9qIjZwB3

Programul Civil Society Scholar Awards (CSSA) susţine mobilitatea academică internaţională pentru a oferi suport studenților-doctoranzi şi cadrelor academice universitare în facilitarea accesului la resurse, care vor contribui la o cercetare calitativă din punct de vedere social şi educaţional în ţara de reşedinţă.

Eligibili programului sunt:

• Studenţii-doctoranzi din domeniile corespunzătoare de studii de la universităţi acreditate din ţară sau de peste hotare;

• Cadrele academice universitare care predau cu normă deplină (titlul de master este obligatoriu) la una dintre instituţiile de învăţământ superior din ţara natală.

Aplicanţii trebuie să fie cetăţeni şi rezidenţi ai Republicii Moldova.

Programul va finanţa proiecte academice internaţionale de scurtă durată, precum: cercetare (colectarea datelor); vizite de cercetare la biblioteci, la  arhive sau la universităţi; dezvoltarea cursurilor/curriculumului; colaborare ce va rezulta cu publicaţii în reviste internaţionale.

Orice domenii de studii/predare din cadrul ştiinţelor socio-umaniste sunt eligibile, dar în special cele legate de: drept, justiţie şi guvernare; dezvoltare sustenabilă şi managementul resurselor naturale; sănătatea publică; asistenţa socială şi dezvoltarea comunităţii; politici şi drepturi în media; educaţie incluzivă; studii post-conflict; drepturile omului.

• Durata proiectului: între 2-12 luni

• Perioada proiectului: 1 septembrie 2019-31 august 2020

• Solicitări maxime de finanţare: $15,000

TERMENUL LIMITĂ DE DEPUNERE A DOSARELOR: 29 MARTIE 2019

Pentru informaţii detaliate privind programul, instrucţiunile şi formularul de aplicare, accesaţi: https://www.opensocietyfoundations.org/grants/civil-society-scholar-awards     

 

 

Adăugaţi la calendar 2019-03-12 15:00:00 2019-03-12 15:00:00 Programul „Civil Society Scholar Awards”: masă rotundă Description USMF example@mail.com Europe/Chisinau public
usmf
proiecte educaționale inovative
cercetări
Programul Civil Society Scholar Awards
cadre didactice
medicinişti
masă rotudă

Preluarea informației de pe site-ul USMF „Nicolae Testemițanu” poate fi efectuată doar cu indicarea obligatorie a sursei și a linkului direct accesat pe www.usmf.md.

SOCIAL MEDIA

Comentarii