Salonul Internațional de Invenții „INVENTICA 2020”

Publicat: 14.05.2020
29 - 
Universitatea Tehnică „Gheorghe Asachi", Iași, România
on-line

În perioada 29-31 iulie 2020 se va desfășura Salonul Internațional de Invenții „INVENTICA 2020”, ediția a XXIV-a. Evenimentul va avea loc la Iași, România, fiind organizat, în regim on-line, de Universitatea Tehnică „Gheorghe Asachi" și de Institutul Național de Inventică.

Doritorii/cercetătorii pot participa la Salon cu cereri de brevete de invenție, ce au fost publicate în Buletinul Oficial de Proprietate Intelectuală (BOPI), cu brevete de invenție și cu proiecte de cercetare, care nu au mai fost prezentate în anii anteriori.  

Pentru o bună desfășurare a jurizării on-line, pe lângă fișele de înregistrare, urmează să  fie transmise și posterele aferente și/sau prezentările invențiilor/proiectelor de cercetare – acolo unde este posibil. Evaluarea lucrărilor va fi realizată de un juriu internațional, iar diplomele/medaliile/cupele vor fi transmise prin intermediul rețelei poștale instituției pe care o reprezintă participanții. Înregistrările vor fi evaluate la distanță de către membrii juriului, conform procedurilor stabilite în Regulamentul de desfășurare a Salonului, iar datele despre invenții vor fi publicate concomitent cu International Standard Serial Number (ISSN), alături de un catalog cu postere.

Doritorii de a participa la expoziție urmează să completeze Formularul de înregistrare pentru înscrierea în Catalog. Suplimentar, este necesar să fie expediate și posterele în format pdf, la  adresa de e-mail: elena.cosneanu@usmf.md. Formularele și posterele vor fi expediate în mod  centralizat, din numele USMF „Nicolae Testemițanu”.

Termenul  limită de prezentare a formularului și a posterului este 15 iunie 2020.  

Pentru detalii accesaţi linkul: http://ini.tuiasi.ro/?fbclid=IwAR1nfo5TlzHOWhriMucSjkV5K4sfvIT-KH3RdcWUHWv48KfOzDabGUlt_VE

Persoana responsabilă de prezentarea lucrărilor din partea USMF „Nicolae Testemiţanu”:  Elena Coşneanu, inginer coordonator în Departamentul Știință, tel. 069518549. 

Adăugaţi la calendar 2020-07-29 05:00:00 2020-07-29 05:00:00 Salonul Internațional de Invenții „INVENTICA 2020” Description USMF example@mail.com Europe/Chisinau public
usmf
Inventica
Salonul Internațional de Invenții
invenţii
brevete de invenție
proiecte de cercetare
cercetători
BOPI
ISSN

Preluarea informației de pe site-ul USMF „Nicolae Testemițanu” poate fi efectuată doar cu indicarea obligatorie a sursei și a linkului direct accesat pe www.usmf.md.

URMĂRIȚI-NE

Comentarii