Ședința solemnă a Senatului USMF „Nicolae Testemițanu”

Publicat: 13.10.2020
14:30
Complexul Sociocultural Universitar (str. Nicolae Testemițanu, 25)
Intrare doar pentru membrii Senatului și Laureați

În data de 23 octombrie 2020 va avea loc Ședința solemnă a Senatului, consacrată aniversării a 75-a a Universității de Stat de Medicină și Farmacie „Nicolae Testemițanu”.

Ședința va avea loc  la ora 14:30, în Sala de conferințe din incinta Complexului Sociocultural Universitar (str. Nicolae Testemițanu, 25). Evenimentul se va desfășura în format mixt, cu prezența în sală a senatorilor (maximum 50 de persoane), și va fi transmis live pe site-ul Universității https://usmf.md/ și pe platforma https://www.privesc.eu/. La eveniment vor participa prim-ministrul Republicii Moldova, Ion Chicu, ministrul Sănătății, Muncii și Protecției Sociale, Viorica Dumbrăveanu,  și ministrul Educației, Culturii și Cercetării, Igor Șarov.

Ședința va fi prezidată de rectorul Emil Ceban, iar prin alocuțiuni video vor interveni Elaine Marshall, Secretarul de Stat al statului Carolina de Nord, SUA, Doctor Honoris Causa al USMF „Nicolae Testemițanu”, rectori din țară și de peste hotare, parteneri și profesori emeriți etc. 

Ulterior, prorectorul pentru activitatea de cercetare, academicianul Stanislav Groppa, va prezenta un raport privind activitatea de cercetare și inovare la USMF „Nicolae Testemițanu”: realizări și perspective.

Evenimentul va continua cu: Gala Laureaților - ceremonie de premiere a celor mai buni cercetători ai Almei Mater, lansarea unui film documentar de scurt metraj și Caleidoscopul felicitărilor muzicale

Festivitatea va culmina cu depuneri de flori pe Aleea savanților și medicilor iluștri.

Adăugaţi la calendar 2020-10-23 11:30:00 2020-10-23 11:30:00 Ședința solemnă a Senatului USMF „Nicolae Testemițanu” Description USMF example@mail.com Europe/Chisinau public

Preluarea informației de pe site-ul USMF „Nicolae Testemițanu” poate fi efectuată doar cu indicarea obligatorie a sursei și a linkului direct accesat pe www.usmf.md.

URMĂRIȚI-NE

Comentarii